Včera jsem odpojil váhu vzduchu a nouzák se dostavil asi po 20 sekundách, ALE !!
Auto jelo uplně stejně jako když jsem jí měl zaplou, potom přišel nouzák a byl to trabant, zapojil sem jí a jelo to zase stejně jako předtim když jsem jí měl odpojenou a než me to hodilo do nouzáku.
Znamená to, že je váha vzduchu v háji ? Kdyby to váhou nebylo tak okamžitě po odpojení by to nejelo ne ? Ale já ujel s vytahnutým konektorem dobrých 200 metru a jelo to uplně stejně než přišel nouzák. (furt to tahalo od 2500)
Možná tim by se vysvetlila ta změna zvuku výfuku, že tam jde min vzduchu tudiž to bublá... když se to pak rozjede tak to jede jak má.
Další vec když mám 3k otáček a turbo má nejvetší tlak jde slyšet jak mi výfuk pěkne řve a zvuk je stejný jako byl dříve než přišel muj problém a i teď. Jen v malých otáčkách (do 2500) je ten zvuk jiný, než dříve.
Prosba na klubáka s 110 kW
Re: Prosba na klubáka s 110 kW
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Nie, s odpojenou vahou vzduchu sa chodit da! Ak to islo lepsie s napojenym konektorom na vahe vzduchu, tak je vaha OK.
Podla mna bude problem niekde v hadiciach na podtlak alebo potom uz len turbo
Podla mna bude problem niekde v hadiciach na podtlak alebo potom uz len turbo

Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
když sem jí odpojil tak do tý doby než mi přišel nouzák to jelo uplně stejně
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Darku, tak jak se ti daří objasnit tento problém?! Zkontroloval si skutečně všechno podtlakové vedení a po celé jeho délce?!
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
V úterý jdu na rozvody, promaže overboost ventil, vyčístí škrtící klapku a změří váhu vzduchu. Potom se s nim domluvim na terminu aby projel vše důkladně a našel závadu.
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Halejuja! 

Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Našla by se tu dobrá duše s 1.9 co by semnou sešla a pučila mi do auta váhu vzduchu abych veděl jestli se problém vyřešil nebo je chyba někde jinde? Ústecký kraj...
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off