Biodiesel
- Georgeisin
Biodiesel
Ahojte, u Benziny mají sem tam biodiesel (70% nafta/30% květiny). Zkoušeli ste na tom někdo jezdit v moderním dieselu?
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Reklama
-
Re: Biodiesel
Tak já jsem to ještě nezkoušel a za sebe musím říct,že to zkoušet ani nehodlám....za těch pár korun,co ušetřím při placení u kasy na benzínce mi to nestojí...tohle bych navíc svojí astřičce nemohl udělat 

Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
Aby pak po natankovani takovyhle nafty Astra nevonela jak kdyz sem do skutna koupil olej (Denicol) do benzinu a ten mel v sobe jakousi prisadu po ktery mi skutr vonel jak kdybych projel bordelem
Tak treba by diky kytickam vonela i Astra 

Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
jak se tu psalo, na experimentování s naftou se vyprdni, nestojí to za to si oddělat vstřiky za 15 000,- (máš 4)
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
- Georgeisin
Je to fakt, zatím to zkoušet nebudu. Přejdeme na to časem všichni až EU nakáže, že zvýší podíl jiných složek v naftě na víc než 5%, jak je nyní
.

Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
No, myslím že jsem někde tady ve staženým návodu četl, že žádné biosrágory v naftě se do toho nemají lejt!
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Biodiesel by som do starsieho diesla dal v pohode. Ale do novsieho Common-railoveh oasi nie, tie su dost citlive na kvaltu nafty.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
jj stary diesel zozerie aj prepaleny olej 

Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra