Ahojte pred tyzdnom som si vsimol ze mi zmizla chladiaca kvapalina tak som ju dolial (tajne som dufam ze je iba prasknuta hadica) no vcera som si vsimol ze spod auta kvapka voda tak som si pod neho lahol a zistil ze voda vyteka cez tesnenie na olejovej vani. Tak sa Vas chcem spytat ci mal niekto podobny problem a ci sa tam dostala koli okruzkovaniu vstrekovacov alebo koli tesneniu pod hlavou. Hlava sa zda byt pohode (nebol som na skuske zatial ) ale auto ide normalne nedymi ma normalny vykon tak ak mate podobnu skusenost uvitam Vase rady. Dakujem
EDIT Veko co je na diere na dolievanie oleja je uplne ciste ,ziadna emulzia a tu je foto tecie to na pravej strane presne na tom obluku na vani cez tesnenie na 10 cm tri krat pretlacilo tesnenie a tiekla voda.
chladiaca kvapalina z olejovej vane
chladiaca kvapalina z olejovej vane
Opel Astra H Caravan 1.7 Cdti 74kW r.v.2005
predchodca Mondeo 1.8 TD 1998 ( zhnita limuzina :D )
- Reklama
Re: chladiaca kvapalina z olejovej vane
Tak som sa sekol riadne voda iba stekala zo zadu presne po tesneni a tiekla dole akurat na tom mieste a fakt to vyzeralo ze spoza tesnenia ide
pardon
Ale chcem sa spytat ci nema niekto nakres (schemu) chladiaceho okruhu na tento typ Z17DTH. Neviem presne identifikovat tu spravnu hadicu. Dik

Opel Astra H Caravan 1.7 Cdti 74kW r.v.2005