netaha motor, astra H
netaha motor, astra H
zdravim, mam problem, ze auto mi po vymene motoru hlasi chybu 010021, je to nejake teplotne cidlo vzduchu...Ale fakt neviem kde ho hladat, neviete mi pls poradit...Svieti oranzova kontrolka spalovania a auto nejde vytocit na viac ako 3200 otacok a pritom nefunguje ani turbo..Mate prosim nejake tipy co s tyym ?? Pripadne co mam vycistit alebo taak ? Je to astra h, 1,7 cdti a 74 kw....
- Reklama
Re: netaha motor, astra H
P0100 Obvod hmotnosti nebo objemu proudícího vzduchu - nesprávná funkce C-011
P0100 Obvod hmotnosti nebo objemu proudícího vzduchu - vysoká vstupní hodnota B-020
P0100 Obvod hmotnosti nebo objemu proudícího vzduchu - nízká vstupní hodnota B-020
P0100 Obvod snímače hmotnosti nebo objemu proudícího vzduchu, rozsah/funkčnost C-011
P0100 Slabý vstupní signál obvodu čidla teploty nasávaného vzduchu C-010
P0100 Příliš silný signál obvodu čidla teploty nasávaného vzduchu C-010
P0100 Obvod snímače teploty nasávaného vzduchu, nesprávná funkce C-010
Tak bych to viděl na váhu vzduchu nebo jednotka nemá od ní signál.Takže vedení.
P0100 Obvod hmotnosti nebo objemu proudícího vzduchu - vysoká vstupní hodnota B-020
P0100 Obvod hmotnosti nebo objemu proudícího vzduchu - nízká vstupní hodnota B-020
P0100 Obvod snímače hmotnosti nebo objemu proudícího vzduchu, rozsah/funkčnost C-011
P0100 Slabý vstupní signál obvodu čidla teploty nasávaného vzduchu C-010
P0100 Příliš silný signál obvodu čidla teploty nasávaného vzduchu C-010
P0100 Obvod snímače teploty nasávaného vzduchu, nesprávná funkce C-010
Tak bych to viděl na váhu vzduchu nebo jednotka nemá od ní signál.Takže vedení.
Aj ja si asi myslim...vytiahol som ju, precistial a ziadna zmena..Inak hentie veci, ze nejde vytocit do otacok a ze nefunguje turbo je kvoli tomu ? To je nudzovy rezim ? Ale vedenie to asi nebude lebo konektor je zapojeny a ten kabel co odtial ide tak vedie do hrubeho kabloveho zvazku....
To,že někam vedou dráty neznamená,že nemůžou být přerušené.Změř je .
oukej, vyskusam ich zmerat ale neviem kde je ich druhy koniec...
a este prosim to ze nejde vytocit a nejde turbo - to je ten nudzovy rezim ???

caute,viem ze je tazko radit takto na dialku ale potrebujem radu,neska ako som nastartoval auto tak vobec neslo,motor isiel ako keby na tri valce,pridal som plyn a nic otacky uplne mrtve.
Potom som nastartoval druhy krat a uz auto islo normalne a na diagnostike ziadnu chybu nenaslo ani na oplackej ani na delphi.
Dakujem za kazdu radu
Potom som nastartoval druhy krat a uz auto islo normalne a na diagnostike ziadnu chybu nenaslo ani na oplackej ani na delphi.

Dakujem za kazdu radu
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007