Zvýšení výkonu motoru 1.4 16V
Zvýšení výkonu motoru 1.4 16V
Chtěl bych se tady zeptat,máte někdo zkušenosti se zvýšením výkonu motoru na 1.4 16V? Před tímto autem jsem měl šesnáctistovku a ten rozdíl tam je malinko vidět.
- Reklama
Re: Zvýšení výkonu motoru 1.4 16V
Prodat a koupit silnější 
Případně tohle - údajně díky Flowtec sání vytáhnou z 1.4ky 25 koní navíc... Jestli se tomu dá věřit?

Případně tohle - údajně díky Flowtec sání vytáhnou z 1.4ky 25 koní navíc... Jestli se tomu dá věřit?

Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
Hehe
Jako určitě jde něco dělat, dokonce se dá dodělat i turbo... Ale stálo by to tolik peněz, že se fakt vyplatí varianta prodej/koupě silnějšího.

Jako určitě jde něco dělat, dokonce se dá dodělat i turbo... Ale stálo by to tolik peněz, že se fakt vyplatí varianta prodej/koupě silnějšího.
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš jako kerosín ?FerdaXXL píše:A pak si na letišti koupit benzín, který má tuším více oktanů a obsahuje nějaká aditiva ?

A nebo tomu udělat dva pruhy zepředu do zadu,nějákou nálepku a je!

S tím asi nic neuděláš!
Svody ti přidají tak 3 koníky navíc,takže to ani nepoznáš!(z mé zkušenosti,protože je tam mám) a filtry jsou podle mě blbost-(můj názor)
no nevím jestli závodní auta mají seriově dodávané filtry a nasávání
Každej koník dobrej ne ?

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já měl namysli ,že kdyby tam dal jen jiné filtry-vzduchovej a já nevím jakej ještě ?tak že to moc nepomůže ,podle mě!
Nemluvil jsem o sání a výfuku!
kdyby měl všechno dodělávat tak to je lepší,jal jste říkaly, prodat a koupit jiný auto!
Nechá udělat svody,a nedostane technickou kvůli emisím!Protože příjde o katalizátor!
Pokud tam nemá známého ...

Nemluvil jsem o sání a výfuku!

kdyby měl všechno dodělávat tak to je lepší,jal jste říkaly, prodat a koupit jiný auto!
Nechá udělat svody,a nedostane technickou kvůli emisím!Protože příjde o katalizátor!

Pokud tam nemá známého ...
no tak to jsme si nerozumneli ... 

- zvýšení výkonu o 5 až 8 koní, ta kto je dobra hlaska 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet