Ahoj, tak mám zase problém moje astra netáhne jede jen tak na pul plynu škube sebou + jde občas jen na tři válce. Byl jsem na diagnostice kdy mi bylo řečeno že je závada an čidle vačky a chyba v hardwaru řídící jednotky. Což pořádně ani nevím co znamená. Jde mi o to jestli ta RJ může mít vliv na výše uvedené problémy. Jo a jestli náhodou někdo neví zda je možné RJ nějak "přeinstalvoat" zda mi to v mém případě pomůže a jaká je cena. Popřípadě jaká je cena nové či použité RJ ??
Astra H 1.6 16V r.v. 2004 Z16XEP
předem děkuji za odpověď.
Řídící jednotka
- Reklama
Re: Řídící jednotka
Pokud to je CIM modul tak nekdy to jde preinstalovat. Me u toho svitilo i auticko s klicem. V mem pripade mi srvis rekl ze to preinstalovat neslo tak jsem muse mnenit. Cena pred 3 lety kolem 5000. Dnes asi mene. Ceny v Oplu klesaj. Ale na 3 valce mi to urcite nejelo. Co chybove hlasky? Nemuze to byt jeste vadna zapalovaci lista? Koukni na svicky zda nejaka nema saze.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Re: Řídící jednotka
Ahoj, děkuji za info. Astru jsem si nechal napojit na diagnostiku a žádné chyby nevyběhly, ale auto se chovalo stále stejně. Druhý den jsem nastartoval rozjel se a hned vyskočila kontrolka motoru. Chybu jsem si vypsal pomocí pedálů a jednalo se o chybu P0301 válec selže objevený 1 B - 021 . Zapalovací lišta mě také napadla, ale šel jsem cestou nejmenšího odporu a to bylo vyměnit svíčku. Od té doby bez závad a chyby zmizela.