Ahoj,
asi budu mit hloupy dotaz, ale ma Z16XEP vahu vzduchu? To, co vypada jako vaha vzduchu, jsem nasel na internetu maximalne jako snimac teploty nasavaneho vzduchu, v nabidce Auto Kelly a Elitu jsem nic takoveho nenasel, podle PartNumberu jsem to jeste hledat nezkousel.
Mam z chovani auta stejne pocity, jako kdyz mi na dieselove Vectre odesla vaha vzduchu. Pridam plyn, auto se rozjizdi neochotne a kdyz pak ubiram plyn, tak to v urcitem momente najednou zacne tahnout, predpokladam, ze to je neoptimalni pomer vzduch/palivo. Uplne stejne se to chova na benzin i LPG.
Co s tim muze mit souvislost je to, ze se mi od Twinportu ozyva lehke piskani/zvoneni, ktere je tezko identifikovatelne, zni to jako kdyz zacina odchazet nejake lozisko, napr. v kladce. Poslouchal jsem motor stetoskopem a opravdu ten zvuk jde nejspise od Twinportu, vsechny veci na remenu jsem poslouchal samostatne a myslim, ze nic z toho to nebude. Je ve Twinportu neco, co se toci?
Jo, klapku jsem mel dole a vycistil, konecne se zacala poradne otvirat a dokonce uz zrychluju do kopce, ale na to piskani to vliv nema, to jde spis odspodu. A kdyz vypnu motor, tak se tam jeste neco relativne hlucne dotaci.
Vedel byste nekdo, cim by to mohlo byt? Jsem trochu nervozni, v nedeli jedu na dovolenou, Opel me chtel objednat az na utery a dalsi dva servisy, kam obcas jezdim, maji dovolenou...
Diky za rady,
Ludva
AstraH Z16XEP - Ma to vahu vzduchu?
AstraH Z16XEP - Ma to vahu vzduchu?
Opel Astra H, hatchback, 1.6 16V, 77 kw, 2006, LPG
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: AstraH Z16XEP - Ma to vahu vzduchu?
Ano, ma to cislo teploty vzduchu, tak je to aj v katalogu EPC pod OE cislom 6235612.

Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
co treba EGR ventil ten mas v pohode???na oplech dost casta zavada..
Opel Astra OPC
Diky moc.swabel píše:Ano, ma to cislo teploty vzduchu, tak je to aj v katalogu EPC pod OE cislom 6235612.
Naposledy upravil(a) Ludvik dne 22 črc 2011, 06:03, celkem upraveno 1 x.
Doufam, ze ano. OBD2 zadnou zavadu nenasla. Az se vratim, zajedu nekam na Tech 2, Pred dovolenou uz to bohuzel nestihnu.sladas opc píše:co treba EGR ventil ten mas v pohode???na oplech dost casta zavada..