Nemocná astra :( poloviční výkon a chyba 30201

Thom

Re: Nemocná astra :( poloviční výkon a chyba 30201

Příspěvek od Thom » 05 lis 2013, 22:35

taky jsem rád! ani nevíte jak? aneb kdy je člověk rád že neočekávaně nechá v servisu 4tis? v tedy když to není 40!

Dneska jsem přebral astru, šlape jak hodinky a dokonce jsem ani neslyšel to klepání co už řeším pár měsíců... tak teda nevím... Měnili jsme výfukový ventil za 2,5tis.. klepalo.. ten nový se teda dal na druhý ventil... klepalo... teď se pořešilo tohle a už neklepe, ale tohle by vůbec nemělo souviset... Tak možná že ta výmněna ventilu byla zbytečná... kdoví... každopádně ať je vyléčena ze všeho a už jen slouží a slouží :D

Teď samozřejmě přijde otázka co s tím plynem... Mám ji od března takže už bych měl skoro půlku zpět.. ehm.. ale samozřejmě jsem nechtěl dávat plyn hned po koupi... i když jsem možná měl... jen teď trochu nejistý aby bylo vše ok... ale zapalovací lišta je přece hloupost, která prostě opotřebením odchází...

PS: měl jsem pocit že ten výkon se nevrátil, žel tenhle pocit má asi na svědomí ta zapůjčená oktávka :D koníků sice stejně ale ten 2,0TDI udělá v krouťáku svoje...

PS2: jako rodinné auto asi dobrý, ale ten interiér podvozek a další... ee.. :D
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback

---------------------------

Reklama

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemocná astra :( poloviční výkon a chyba 30201

Příspěvek od Oťas » 05 lis 2013, 23:53

Jj, krouťák s TDi nejde srovnávat.... na to se lehce zvyká.... :lol:
Já přesed po dlouhý době z nafty do benzínu a taky jsem tvrdil, že to nejede.....:-)
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF

Odpovědět