Škubání při rozjezdu
- david.tomko
Škubání při rozjezdu
Ahoj, nedávno jsem se zaregistroval, mám Astra Caravan 1,6 Enjoy. Většinou se to stává při rozjezdu se studeným motorem. Chci se rozjet, ale jakoby se ztratil výkon, musím tedy přidat o to víc plynu. Když se motor ohřeje, tak se to stává jen zřídka a není to tak intenzivní. Bohužel nesvítí ani kontrolka diagnostiky tak si s tím nevím moc rady, nemáte někdo podobnou zkušenost? Díky za případnou radu
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
- Reklama
Re: Škubání při rozjezdu
Skontroloval by som káble k sviečkam. Ak máš možnosť si ich od niekoho požičať - tak by si to mal jednoduchšie.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
jj souhlas měl jsem něco podobného. A měl jsem prodřený jeden kabelík.
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
- david.tomko
Kabely k svíčkám tam nejsou, je to nahrazené zapalovacím modulem, ketrý jsem mimo jiné nechával měnit cca 3 týdny zpět v Opelu 7500,- komplet
Možná zkusím zkontrolovat kontakty k tomu modulu a dám vědět. Zatím díky

- david.tomko
Tak u kontaktů jsem nic nezjistil, bohužel ani diagnostika nic neukazuje, tak nevím.
Naposledy upravil(a) david.tomko dne 22 úno 2009, 20:11, celkem upraveno 1 x.
Jestli ti to dělá až po výměně toho zapalovacího modulu, tak bych zajel do Opla a reklamoval to...
- david.tomko
Na to jsem myslel už taky, ale tři dny je klid a žádnej problém. Uvidím v tejdnu, když se to vrátí tak tam zajedu. Bohužel je to taková ta chyba, která když jí budu chtít ukázat, tak to bude v pořádku.
- david.tomko
Tak zatím v pořádku, mám podezření na jedno tankování u ne zrovna dobrý benzínky, ale potvrdit to nemůžu.
- david.tomko
Tak jsem konečně našel závadu, benzínové čerpadlo. Mám najeto 116000km všichni se podivovali, ale bohužel mimo záruku. U Auto-Staiger 13800,- dohodli jsme 20% slevu a včetně práce a ostatních dignostickckých úkonů 14500,- Teď to běhá přesně podle mých představ.