Ahoj, všecko jsem tu prohledal, ale nenašel jsem to, co jsem potřeboval. mám Astru H 1.4 66kW a svítí žlutá kontrolka emisí, na jedný diagnostice řekli, že je to škrtící klapka, na druhý, že je to váha vzduchu. auto pocitově začne mít při 2500 otáček hrubej chod. koupil jsem váhu, vyměnil to, 450km v pohodě a teď to zase začalo svítit. bojim se, že to nakonec fakt bude ta klapka, ale doufám že ne, nikde jsem tady souvislost tohoto problému s klapkou nenašel. klapku jsem vyčistil, ale stejně to nepomohlo. teď se chystám na svíčky, zdá se, že auto trochu bere olej, tak budou třeba zasraný
Díky
1.4 66kw svítí kontrolka emisí
- Reklama
Re: 1.4 66kw svítí kontrolka emisí
Vyhledej někoho kdo diagnostice opravdu rozumí. Aspoň napiš odkud jsi a požádej zda by se nenašel někdo v okolí kdo se vyzná.
Jsem z Kladna. ohledně toho hrubšího chodu ve 2500 otáčkách, to už jsem si tu našel že by mohla být napínací kladka klínového řemenu, takže by to s tou kontrolkou teoreticky nemuselo souviset...
ještě jsem si zkusil vyhodit ty chyby podle zdejšího návodu (sešlápnout brzdu a plyn a otočit klíček a držet), a místo kódu na počítadle kilometrů mi začne kontrolka emisí blikat v morseovce, přesně 10x krátce, 1x krátce, 3x krátce, 10x krátce, 1x dlouze 7x krátce...