Zadní světla by měla jít vyměnit bez problémů, kus za kus, Oton je snad měnil, tak snad potvrdí.

Diky. Vsak jsem byl take juknout asi na 3 nez jsem se rozhod pro tuhle.pueblo píše:Moc pěkná zafča
Vsak jsem hledal jen mezi temi, co uz tyhle kola meli, jiny jsem nechtel. Jo, nebyl by problem je koupit a nahodit, ale nechtelo se mi. Silnice jsou tu urcite v lepsim stavu nez v CZ-SK, takze by to sneslo i ty 18", ale nevim, jestli by to uz nebylo citit na komfortu, a hlavne co na to napravy. Ty veliky kola jsou hezky, lip to sedi, ale zase si rikam, ze bez nich to taky preziju.pueblo píše:Mám stejný kola jako Ty a za 18ky bych neměnil. To už by byla moc velká tramvaj, už tyhle 17ky jsou na hraně. Ještě ne moc tvrdý a dobře vypadaj![]()
Diky, pockame na potvrzeni.pueblo píše:Zadní světla by měla jít vyměnit bez problémů, kus za kus, Oton je snad měnil, tak snad potvrdí.
Cesky prosiiiim!pueblo píše:Jasně, v UEC a REC nastavit denní svícení, nejpoužívanější varianta je č.5
Ahoj!Mauro píše:Panorama je ok, ale fakt ty predni rolety musim zprovoznit, slunicka tu mame vic nez je zdravo!maxnuke píše:Co panorama dobry? Puvodně to byl muj požadavek, ale musel jsem slevit.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |