Ve 13:30 se na mě dostala řada!Na pravém předním kole jsme sundaly kotouč uplně v pohodě! vyměna na 10 minut Pak proběhlo nějaký cigárko,otočily se za Romanem nějací další zákazníci a vše zatím v pohodě!

Tak kolem 16:00 jsme se pustily do druhýho kola!Brzdič v pohodě šel doulů(jak jinak)!Ale ten podělanej kotouč ani h.vno!Roman do něj bušil vší silou kladivem a nic!proběhlo nějaký promazání WD 40 ,cigárko a znovu kladivem začal mlátit!Nic ani se nehnul!Tak jsme to furt zkoušely(spíš teda Roman

Vyjelo se s autem na zvedák sundalo se kolo ,brzdič a kotouč furt držel jako kdyby byl srostlej s autem!
Takže nakonec musel ven aji s nábojem!Bylo 20:00 !Byl tak zapečenej do náboje ,že Roman říkal ,že to ještě nikdy neviděl!Což je co říct,protože on myslím viděl už ledacos!

daly jsme kávu,cígo(už nebylo kam spěchat),nasadily kolo a ,že pojedu domu 21:00!Odjíždím a na křížovatce se rozsvítila kontrolka ABS!Tak jsem se na ní otočil a jel zpět!Roman to napíchl ,smazal chybu a že zase pojedu domů!Na křižovatce zase začala svítit!tak jsme s Roman jezdily po Brně a cosi přes Techa měřil!Jestli se točí stejně kola a ještě něco co ukazovalo na nějaké křivce výpadky levého kola!Tak usoudil ,že tobudou jen dráty!Vrátily jsme se zpět do dílny poupravil dráty ,smázl chybu,já to jel projet a zase svítila!Tak musel vjet zpět na zvedák a zkoumat čím to je! Bylo 22:00. Prohlížel naboj a usoudil ,že je povylezlej jakejsi kroužek!Párkrát do něj bouchl kladivem přes šroubovák a bylo to !22:30