Pomozte mi hlasovat pro pár v megasvatbě v ÚL
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomozte mi hlasovat pro pár v megasvatbě v ÚL
hlas odeslán... 

Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
FOTO GALERIE - můj "mazel"
- Reklama
hlasujem dost casto ale ten rozdiel je stale vacsi
- vojtavojta
Ja taky,uz jsem poslal myslim ze 40 hlasu a zda se mi ze je to marny bojiiiiii.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Taky koukám, že to začíná být marný...už jsem jim tam poslal nesčetně hlasů.
Ta vedoucí dvojice nějak čachruje s hlasy...protože jim ty hlasy neúměrně stoupají.
Je to tam závislé na IP adrese, kdy se smí hlasovat 1x za hodiny, ale každý víme, že není problém měnit svou IP adresu. Taky to umím, ale pouze ručně, nebo za pomocí TOR prohlížeče, jenže u všeho musíte být a klikat. Oni jsou ale chytřejší a mají určitě nějaký prográmek, který hlasuje za ně, já tak zběhlý v informatice nejsem, takže s tím jim nepomůžu a abych nějak dohnal mou neznalost, zatáhl jsem do hlasování vás
Není tady nějaký guru počítačů, který by mi uměl vysvětlit, jak to dělají?
Ta vedoucí dvojice nějak čachruje s hlasy...protože jim ty hlasy neúměrně stoupají.
Je to tam závislé na IP adrese, kdy se smí hlasovat 1x za hodiny, ale každý víme, že není problém měnit svou IP adresu. Taky to umím, ale pouze ručně, nebo za pomocí TOR prohlížeče, jenže u všeho musíte být a klikat. Oni jsou ale chytřejší a mají určitě nějaký prográmek, který hlasuje za ně, já tak zběhlý v informatice nejsem, takže s tím jim nepomůžu a abych nějak dohnal mou neznalost, zatáhl jsem do hlasování vás

Není tady nějaký guru počítačů, který by mi uměl vysvětlit, jak to dělají?
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006