měl někdo z vás něco podobnýho? pak je mi divný, že mám 1 tis km po sevise a olej je černej jak boty

jistě si toho úniku museli všimnout v servise, přeci to nemůže chcát ze dne na den

díky za postřehy
servis proběhl u staigera
To je normalni, staci vymenit a nastartovat, hned potom zcerna.Mazety píše:... je mi divný, že mám 1 tis km po sevise a olej je černej jak boty![]()
díky, už mi to potvrdil i p Horáček, mám tam totiž samodomo denní svícení a ti hoši by to nemuseli pobratvlk píše:Když se dělají rozvody, tak se přední nárazník nesundavá.
platí to firma a ta vyžaduje autorizák, bohužel cena bude i s novejma rozvodama, páč nemá smysl na 25 tisíc km dávat starý a potom je dělat znovu, prý to odpoledne budu mítvojta píše:pak napiš kolik si za to dal a jak dlouho jim to trvalo
při působení oleje na pryž dochází k leptání, např. na vodní hadici se vytvoří boule a ta samozřejmě praskne, řemen je taky náchylný na jakýkoliv mastnotyjanda82 píše:Posobenim oleja sa sa poskodi?
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |