Niraj:
ak Tebe osobne len na tomto záleží, aby si bol v súlade so zákonom, tak by som to riešil dorobenými ledkami cca.60€ a max. hodina roboty. Už to tu preberali a aj našli pekné LED nad hmlovky, ak sa nepletiem, tak vojtavojta to tu myslím dával.
Ja mám svetelný senzor a nastavil som si variantu 5 pre pedok aj zadok, ale som na SK. A ak idem mimo to nejak neriešim pretože sa na mňa vzťahuje, čo platí na SK, mimo toho, čo je na tabuliach pri prechode hraníc. (takže rakušák može pýtať vesty a neviem, čo dá mi pokutu a rieši sa to dlho, ale dá sa, ako aj hasiaci, ktorý mám aj vesty. To je len príklad. Nie si povinný mať výbavu inek krajiny len tej svojej.)
A, čo sa týka dažďového senzoru som spokojný, niekedy prepnem 2ku ale to musí liať. Svetelný plus variant 5 je super. A kedy chcem to vypnem alebo zmením OPcomom.
Ku tomu svietenie, len parkovačkami sa mi nezdá pretože auto je viditeľné len ako keby ani nesvietilo. A myslím ak ti budú svietiť stretávačky nikdy ťa nik nezastaví.
A polícia, či už SK alebo CZ, kdekoľvek, ak trafíš magora tak si vždy dačo nájde. (napr. odomňa pýtali TK, EK a auto malo 2roky a trvali na tom

)
Čiže ak by bol problém, tak ja to mám tak z výroby (kontaktujte predajcu, om mi to tak predal že je to OK) a nech si to zodpovedá predajca, asi tak.
Ja jazdím tak 7-10000km mesačne a drapnú má asi tak raz za pol roka. Isto keby mám niečo ako svetlá to ukecám, už horšie by boli folie na predných oknách. ( V SK zakázané) Alebo niečo iné napr. kola von z blatníkov a pod.
Takže z môjho hľadiska je sveteľný senzor super, Parkovací good, Dažďový suprovka aj navi je good. A ako už si neviem ani predstaviť auto,že musím zapínať svetlá. Máme fir. oct2( má denné dorobené) a v tuneli zapínať svetlá? Tak to je otrava, aspoň pre mňa. Preto mám rád napr. iné auta ktoré svietia stále. Len potom pri Zafči alebo astre sledovať ostatné žiarovky, lebo palubák všetky nesleduje len tie hlavné.
Som sa rozpísal ale dúfam, že Ti to ako tak pomôže.
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)