Ahoj kluci, mám prosbu, v knížce tam u toho moc není. aní popis je tam jen kuchání středového panelu.
Potřebuji rozebrat část tunelu u zafiry odkrýt jen ty plasty od kaslíku na bliny a 12v zásuvku až tešně pod řadičí paku k diagnostické zasuvca CANBUS.
Nemáte s tím zkusenost popř. na so si dát pozor abych tam něco neurval, je potřeba kvuli tomu vypínat baterii?
Chci tam natahnout totiž další 2 dráty od 12v zasuvky a dotahnout to k diagnostické zasuvce zaslepku (krytka k zasuvce)- tam kam se jinak schovava MKJ:) udělal bych tam další 12v zásuvku s vypínačem.
Důvod: Mám již nějakou dobu nabíjení telefonu a šnura k držáku s krouceným kabelem je velmi nepraktické je to na nabijení protaženo pod ruční brzdou. Pokud jsou na vozovce nerovnosti jsou s tím potíže a vypadá to napajení se přerušuje. A kabel v krizové situaci protaženej pod ruční brzou taky není idealní. Proto jsem zvolil tuto upravu potřebuji se jen dostat do toho tunelu a zda je tam místo na protažení 2 kabelu k tomu nabíjení a yda to tam nebude ničemu vadit. Zaroven to bude i schované a nebude to ničemu vadit.
Díky za rady a postřehy, třeba už někdo něco takovýho má.
Rozebraní středového tunelu Z-B - okolo ruční brzdy
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Rozebraní středového tunelu Z-B - okolo ruční brzdy
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- Reklama