Právě je 23 srp 2019, 23:55





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 15 led 2009, 22:40 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 pro 2008, 00:41
Příspěvky: 156
Bydliště: Praha
Nasel sem konkurenci...:-D

http://www.coagent.cn/view_pro.php?id=33

Obrázek

Hele ja Ti nevim, mam z toho docela bobiky, asi srabacky pockam jak budes spokojenej (pokud do toho pudes)... :lol:

_________________
Opel Astra H Caravan 1,7CDTI 92kW (2007), Z17DTR


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 16 led 2009, 00:03 
Offline
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 24 srp 2008, 00:12
Příspěvky: 2777
Bydliště: Lelekovice ,okr.Brno
Tak to je paráda!Jen mít těch 18 klacků! :mrgreen:

_________________
Zafira B 1.9 Cosmo
Bývalá Astra H Caravan 1.6
Moje rajče Galerie


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 23 úno 2016, 00:11 
Offline

Registrován: 22 úno 2016, 11:57
Příspěvky: 2
Ahoj, potřeboval bych poradit - snad je tu ještě někdo aktivní :)

V sobotu sem si koupil Opel Astra H - rok 2010, je v něm autoradio CD30. Momentálně mi nefunguje - asi pojistka nebo kabel-spínač, musím se na to teprve podívat, ale tak jako tak nepodporuje USB, snad ani MP3 - to by to byl ten typ CD30 MP3 (Pokud sem to dobře pochopil po přečtení tohoto fora).

Autoradio bych chtěl vyměnit za jiné (viz.: http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/kenwood-kdc-4554u ). Je mi jasné, že k tomu potřebuji rámeček - ten jsem si našel zde: ( http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-h ... wwodya4JVw )

Ale teď přichází ten problém a dotaz. Nevím si rady jak získám zpět funkci tlačítka settings (pomocí nového autoradia). Jestli se mi to přesune na funkci tlačítka na volantu a zda-li vůbec tlačítka na volantu budou fungovat a jak na to, popřípadě co s tím. A taky abych tímto ''zásahem'' nepřišel o data z počítače.

Jde mi o to, že když tam narvu tohle nové rádio i s tím novým rámečkem - autoradio bude šlapat určitě, ale jak zachovat data v počítači, abych o ně nepřišel a jak zachovat funkci tlačítek na volantu a v podstatě i nastavení. Protože pomocí tlačítka settings nastavujete datum, čas apod.

Další tlačítka na současném autoradiu ani nevím co znamenají / k čemu jsou potřeba a zda-li jsou nenahraditelná či nikoliv - třeba: Sound, BC, OK.

Snad už s tím má někdo zkušenost a dokáže poradit. Díky!!!!!!!


Přílohy:
900014061_14_card.jpg
900014061_14_card.jpg [ 38.17 KiB | Zobrazeno 2138 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 23 úno 2016, 07:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 15 zář 2013, 21:07
Příspěvky: 130
Bydliště: Teplice
Ahoj, před lety jsem měnil za 2Din dvd, krom rámečku a rádia musíš koupit i kabel Can přímo na Opel astru který stojí ca 2.5tis. Pak ovládání a funkce z volantu zůstanou funkční. O co přijdeš je skryté menu, které vyvoláš jen z origo rádia.

_________________
Astra H 2006 Z19DT chip 106kw-340nm, bez DPF
S pomocí tohoto fóra dodělán tempomat,PP,ovladače na volantu atd..
OP-COM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 13 lis 2017, 16:18 
Offline

Registrován: 13 lis 2017, 15:59
Příspěvky: 8
Bydliště: Praha 6
Zdravím, prošel jsem několik témat tady na foru a nevím kde se zeptat, zkusím to tady.
Vyměnil jsem CD30MP3 za 2DIN radio, jsem spokojený, ovládání radia z volantu funguje, ale na původním BID display se dá ale ovládat jen palubní počítač.
Nevíte jak nastavit hodiny? mě to až tak nevadí, mě stačí hodiny na radiu, ale manželka brblá, že to na tom radiu je nečitelný.
Na německým foru mi někdo poradil současně stisknout dvě tlačítka (už nevím přesně jaká) ale nefunguje. Budu muset do servisu aby pomocí Tech2 hodiny nastavili?
děkuji za rady
Valda


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 13 lis 2017, 21:53 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2009, 22:14
Příspěvky: 706
Bydliště: Karvina
Nazdar nevim jaky jsi koupil radio ,ja mam 2DIN z ciny a funguje uplne vsechno ,a to ladeni mam tak ,ze zmacknu ikonu palubni pocitac a na displey se mi objevi jako čelo stareho radia, setings atd .pak postupuju jako u stareho radia +funguje i servisni mod 8-) jsem spokojenej autoradio v ,plne palbe na co si vzpomenete, 8-)

_________________
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 13 lis 2017, 22:33 
Offline

Registrován: 13 lis 2017, 15:59
Příspěvky: 8
Bydliště: Praha 6
mám taky z Číny - Xtrons 750 LO A-B, marně přemýšlím pod jakou ikonou je palubní počítač... nemáte náhodou ten BT modul pro OBD2?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 21 lis 2017, 19:54 
Offline

Registrován: 13 lis 2017, 15:59
Příspěvky: 8
Bydliště: Praha 6
Takže díky PEPASovi vyřešeno, ještě jednou díky !!!! Jenom se divím proč mi v autorizovaném servisu řekli, že to nejde nebo to nedělají. A přitom to byla otázka 10 minut?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 26 lis 2017, 13:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 31 črc 2017, 13:02
Příspěvky: 5
Tak se nejspíš taky přidám, protože už jsem z toho jelen po tom týdnu hledání a čtení. Chci jednu jedinou prostou věc - připojit si flashku/mobil k radiu a poslouchat hudbu. Mám rádio CD30 MP3. Přemýšlím nad výměnou rádia, ale odrazuje mě, že se nedostanu do menu, kde uvidím teplotu vody atd, to je asi největší problém - jestli se to dá nějak řešit, popřípadě je i jiný způsob jak se tam dostat bez držení tlačítka settings, tak budu rád a vše bude vyřešeno novým radiem. Dokonce jsem začal přemýšlet o modulech, které se připojují na aux konektor ze zadní strany origo radia a umí flashku, kartu, aux..tím bych vlastně nepřišel o funkce originálního rádia a dostal bych co potřebuji. Má s tím někdo zkušenosti? Za všechny rady a zkušenosti, jak se "secret menu" s neorigo radiem, tak s tím modulem budu moc rád. Jinak už fakt nevím, ten šumící transmitter mě nebaví :D :D

_________________
Opel Astra H GTC, 1.9CDTI (110kW)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vymena radia za 1DIN
PříspěvekNapsal: 26 lis 2017, 14:46 
Offline

Registrován: 13 lis 2017, 15:59
Příspěvky: 8
Bydliště: Praha 6
takže: opravím jednu předchozí moji informaci: nemám BID ale GID display, po výměně origo CD 30 MP3 za 2DIN čínu ovládání z volantu fungovalo,nešlo nastavit hodiny. a po zásahu uživatel Pepas funguje i nastavení původního displeje. Na GID displeji nevidím radio a přibyla jedna záložka Setings

edit: pro LUKR: ten palubní počítač prý jde pomocí BT konektoru OBD2 zobrazit i v multimed radiu


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz