Vymena radia za 1DIN

Vše co se týká palubního počítače, navigace, zapojení repro, radia atd..

Moderátoři: Samothe, AstraMan, Radoš92, Frydex, Oton

majkp
Příspěvky: 156
Registrován: 21 pro 2008, 00:41
Bydliště: Praha

Re: Vymena radia za 1DIN

Příspěvek od majkp » 15 led 2009, 22:40

Nasel sem konkurenci...:-D

http://www.coagent.cn/view_pro.php?id=33

Obrázek

Hele ja Ti nevim, mam z toho docela bobiky, asi srabacky pockam jak budes spokojenej (pokud do toho pudes)... :lol:

Reklama
 

Uživatelský avatar
Oton
Moderátor
Příspěvky: 2698
Registrován: 24 srp 2008, 00:12
Bydliště: Lelekovice ,okr.Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Vymena radia za 1DIN

Příspěvek od Oton » 16 led 2009, 00:03

Tak to je paráda!Jen mít těch 18 klacků! :mrgreen:

Aeternus
Příspěvky: 2
Registrován: 22 úno 2016, 11:57

Re: Vymena radia za 1DIN

Příspěvek od Aeternus » 23 úno 2016, 00:11

Ahoj, potřeboval bych poradit - snad je tu ještě někdo aktivní :)

V sobotu sem si koupil Opel Astra H - rok 2010, je v něm autoradio CD30. Momentálně mi nefunguje - asi pojistka nebo kabel-spínač, musím se na to teprve podívat, ale tak jako tak nepodporuje USB, snad ani MP3 - to by to byl ten typ CD30 MP3 (Pokud sem to dobře pochopil po přečtení tohoto fora).

Autoradio bych chtěl vyměnit za jiné (viz.: http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/kenwood-kdc-4554u ). Je mi jasné, že k tomu potřebuji rámeček - ten jsem si našel zde: ( http://opel.autodoplnky.cz/opel-astra-h ... wwodya4JVw )

Ale teď přichází ten problém a dotaz. Nevím si rady jak získám zpět funkci tlačítka settings (pomocí nového autoradia). Jestli se mi to přesune na funkci tlačítka na volantu a zda-li vůbec tlačítka na volantu budou fungovat a jak na to, popřípadě co s tím. A taky abych tímto ''zásahem'' nepřišel o data z počítače.

Jde mi o to, že když tam narvu tohle nové rádio i s tím novým rámečkem - autoradio bude šlapat určitě, ale jak zachovat data v počítači, abych o ně nepřišel a jak zachovat funkci tlačítek na volantu a v podstatě i nastavení. Protože pomocí tlačítka settings nastavujete datum, čas apod.

Další tlačítka na současném autoradiu ani nevím co znamenají / k čemu jsou potřeba a zda-li jsou nenahraditelná či nikoliv - třeba: Sound, BC, OK.

Snad už s tím má někdo zkušenost a dokáže poradit. Díky!!!!!!!
Přílohy
900014061_14_card.jpg

Uživatelský avatar
jendaland
Příspěvky: 130
Registrován: 15 zář 2013, 21:07
Bydliště: Teplice

Re: Vymena radia za 1DIN

Příspěvek od jendaland » 23 úno 2016, 07:17

Ahoj, před lety jsem měnil za 2Din dvd, krom rámečku a rádia musíš koupit i kabel Can přímo na Opel astru který stojí ca 2.5tis. Pak ovládání a funkce z volantu zůstanou funkční. O co přijdeš je skryté menu, které vyvoláš jen z origo rádia.
Astra H 2006 Z19DT chip 106kw-340nm, bez DPF
S pomocí tohoto fóra dodělán tempomat,PP,ovladače na volantu atd..
OP-COM

Sutner
Příspěvky: 8
Registrován: 13 lis 2017, 15:59
Bydliště: Praha 6

Re: Vymena radia za 1DIN

Příspěvek od Sutner » 13 lis 2017, 16:18

Zdravím, prošel jsem několik témat tady na foru a nevím kde se zeptat, zkusím to tady.
Vyměnil jsem CD30MP3 za 2DIN radio, jsem spokojený, ovládání radia z volantu funguje, ale na původním BID display se dá ale ovládat jen palubní počítač.
Nevíte jak nastavit hodiny? mě to až tak nevadí, mě stačí hodiny na radiu, ale manželka brblá, že to na tom radiu je nečitelný.
Na německým foru mi někdo poradil současně stisknout dvě tlačítka (už nevím přesně jaká) ale nefunguje. Budu muset do servisu aby pomocí Tech2 hodiny nastavili?
děkuji za rady
Valda

Uživatelský avatar
martini
Příspěvky: 707
Registrován: 07 srp 2009, 22:14
Bydliště: Karvina

Re: Vymena radia za 1DIN

Příspěvek od martini » 13 lis 2017, 21:53

Nazdar nevim jaky jsi koupil radio ,ja mam 2DIN z ciny a funguje uplne vsechno ,a to ladeni mam tak ,ze zmacknu ikonu palubni pocitac a na displey se mi objevi jako čelo stareho radia, setings atd .pak postupuju jako u stareho radia +funguje i servisni mod 8-) jsem spokojenej autoradio v ,plne palbe na co si vzpomenete, 8-)
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL

Sutner
Příspěvky: 8
Registrován: 13 lis 2017, 15:59
Bydliště: Praha 6

Re: Vymena radia za 1DIN

Příspěvek od Sutner » 13 lis 2017, 22:33

mám taky z Číny - Xtrons 750 LO A-B, marně přemýšlím pod jakou ikonou je palubní počítač... nemáte náhodou ten BT modul pro OBD2?

Sutner
Příspěvky: 8
Registrován: 13 lis 2017, 15:59
Bydliště: Praha 6

Re: Vymena radia za 1DIN

Příspěvek od Sutner » 21 lis 2017, 19:54

Takže díky PEPASovi vyřešeno, ještě jednou díky !!!! Jenom se divím proč mi v autorizovaném servisu řekli, že to nejde nebo to nedělají. A přitom to byla otázka 10 minut?

Uživatelský avatar
Lukr
Příspěvky: 5
Registrován: 31 črc 2017, 13:02

Re: Vymena radia za 1DIN

Příspěvek od Lukr » 26 lis 2017, 13:08

Tak se nejspíš taky přidám, protože už jsem z toho jelen po tom týdnu hledání a čtení. Chci jednu jedinou prostou věc - připojit si flashku/mobil k radiu a poslouchat hudbu. Mám rádio CD30 MP3. Přemýšlím nad výměnou rádia, ale odrazuje mě, že se nedostanu do menu, kde uvidím teplotu vody atd, to je asi největší problém - jestli se to dá nějak řešit, popřípadě je i jiný způsob jak se tam dostat bez držení tlačítka settings, tak budu rád a vše bude vyřešeno novým radiem. Dokonce jsem začal přemýšlet o modulech, které se připojují na aux konektor ze zadní strany origo radia a umí flashku, kartu, aux..tím bych vlastně nepřišel o funkce originálního rádia a dostal bych co potřebuji. Má s tím někdo zkušenosti? Za všechny rady a zkušenosti, jak se "secret menu" s neorigo radiem, tak s tím modulem budu moc rád. Jinak už fakt nevím, ten šumící transmitter mě nebaví :D :D
Opel Astra H GTC, 1.9CDTI (110kW)

Sutner
Příspěvky: 8
Registrován: 13 lis 2017, 15:59
Bydliště: Praha 6

Re: Vymena radia za 1DIN

Příspěvek od Sutner » 26 lis 2017, 14:46

takže: opravím jednu předchozí moji informaci: nemám BID ale GID display, po výměně origo CD 30 MP3 za 2DIN čínu ovládání z volantu fungovalo,nešlo nastavit hodiny. a po zásahu uživatel Pepas funguje i nastavení původního displeje. Na GID displeji nevidím radio a přibyla jedna záložka Setings

edit: pro LUKR: ten palubní počítač prý jde pomocí BT konektoru OBD2 zobrazit i v multimed radiu

Odpovědět