Právě je 24 črc 2019, 00:02





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Neplatné CD
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2011, 11:08 
Offline

Registrován: 02 říj 2009, 13:41
Příspěvky: 1285
Bydliště: Ústí nad Labem
Ahoj, čím dál častěji se mi stává, že mi rádio (CD70 navi) plive CD, nenačte je. Dělalo to u MP3, což jsem dokázal pochopit, ale teď mi plive i originální CD. Poradíte někdo co by pomohlo? Jestli nějaké vyčištění mechniky (čistící CD, rozebrat, případně jak) nebo vyměnit celou mechaniku?

Díky za názory


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: Neplatné CD
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2011, 11:32 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 02 kvě 2008, 21:03
Příspěvky: 6120
Bydliště: Ústecko
Cus asi bych to zkusil projet nejakym cisticim cd, je mozny ze mas jen treba nejaky bordel na cocce co cte z cd.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Neplatné CD
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2011, 11:49 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 čer 2009, 02:14
Příspěvky: 2166
Bydliště: Tvrdošín - SR
Ako pise Milosh. Minuly tyzden som cistil mechaniky aj ja, bol tam bordel... Pekne to na stetinach cistiaceho CD bolo vidiet.

_________________
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Neplatné CD
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2011, 20:14 
Offline

Registrován: 02 říj 2009, 13:41
Příspěvky: 1285
Bydliště: Ústí nad Labem
Tak proběhlo několik kol čištění čistícím CD a bez výsledku :(

Kdyby hrálo rádio BEAT všude bezchybně, neřešil bych, CD nepotřebuju, ale takhle..... :cry:

Nějaké další nápady? Díky!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Neplatné CD
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2011, 20:32 
Offline

Registrován: 17 bře 2011, 23:03
Příspěvky: 2966
Když to dělá u klasické mechaniky do pc, to znamená, že je špinavá/poškrabaná čočka, nebo slabej laser, mohla nastat chyba firmware mechaniky a nebo je nějaká elektronika špatná.

_________________
GTC 2.0T OPC line 2


Naposledy upravil power2 dne 24 kvě 2011, 21:07, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Neplatné CD
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2011, 20:42 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 25 říj 2008, 22:26
Příspěvky: 3025
Bydliště: Košice (SR)
Čistiace CD si strčte (viete kde), najlepšie je rozobrať a vyčistiť celé od prachu a čočku vyčistiť izopropylalkoholom.

_________________
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Neplatné CD
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2011, 21:03 
Offline

Registrován: 17 bře 2011, 23:03
Příspěvky: 2966
Jojo chce to rozebrat. Laser je uchycenej v magneticky pohyblivým pouzdře a ještě to celý je na kolejničce. Takže tohle to chce vyčistit. Ale pokud je to nějaký novější rádio, tak to čištění asi nepomůže

_________________
GTC 2.0T OPC line 2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Neplatné CD
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2011, 21:20 
Offline

Registrován: 02 říj 2009, 13:41
Příspěvky: 1285
Bydliště: Ústí nad Labem
Je to rádio z roku 2005. No zkusím rozebrat a uvidím, maximálně to nepomůže. Kdybych v něm neměl navigaci, vyměnil bych ho, ale takhle je to drahá sranda. Dá se vyměnit jen ta poškozená mechanika? Mám dojem, že jsem někde na eBay viděl náhradní, ale nevím.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Neplatné CD
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2011, 21:21 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 29 bře 2010, 09:31
Příspěvky: 2643
Bydliště: Bratislava
da sa

_________________
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Neplatné CD
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2011, 21:36 
Offline

Registrován: 17 bře 2011, 23:03
Příspěvky: 2966
Tak tam by mohla být šance, že je to špinavý. Kup si stlačenej vzduch ve spreji, pokud nemáš kompresor. Mechanika se určitě vyměnit dá, bývá to zvlášť. I u přehrávačů k televizi to je tak. Sice nevím, jak je to u tohoto rádia, ale mělo by

_________________
GTC 2.0T OPC line 2


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz