Právě je 16 zář 2019, 06:13





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 187 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 20 lis 2016, 19:35 
Offline

Registrován: 07 lis 2016, 12:54
Příspěvky: 21
Hmm no koukal jsem tam, ale nic takového jsem tam neviděl. Je tam ale dost blbě vidět přes ten plastovej dekl - ten bych asi musel sundat, kdybych to chtěl hledat co?

Ale předpokládám, že všecky motory s turbem ten spínač potřebujou, aby se neroztáčelo tolik turbo, když je sešláplá spojka a zároveň člověk šlápne na plyn? Nebo to je blbost? :)


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 21 lis 2016, 09:31 
Offline

Registrován: 29 srp 2013, 19:05
Příspěvky: 53
Bydliště: Nitra, SR
na diesloch urcite bude, zatial sa mi nestalo ze by tam nebol, to by ho musel niekto vybrat a predpokladam ze RJ motora by si to vsimla, ked mas diagnostiku a budes si to kodit sam tak si to predsa skontroluj v live datach ci tam ten spojkovy je, naco sa spinit pri pedáloch. A skor ako o uvidis ho nahmatas. no na 100% tam bude.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 21 lis 2016, 10:19 
Offline

Registrován: 07 lis 2016, 12:54
Příspěvky: 21
Díky, já právě teprve čekám na objednaný OPCOM :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 22 bře 2018, 23:01 
Offline

Registrován: 27 bře 2015, 22:44
Příspěvky: 3
Zdravi,
Poradi mi nekdo odkud natahnout kabelaz k cidlu pedalu spojky z duvodu montaze tempomatu.
Mam astru h motor Z16XEP rok 2005.
Kabelaz jsem hledal konektor ani priprava tam neni.
Predem dekuji za dobry typ jak postupovat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 23 bře 2018, 13:21 
Offline

Registrován: 16 pro 2010, 19:58
Příspěvky: 1468
Bydliště: Jižní Čechy
webr (!empty($user->lang['WROTE'])) ? $user->lang['WROTE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'WROTE'))):
Zdravi,
Poradi mi nekdo odkud natahnout kabelaz k cidlu pedalu spojky z duvodu montaze tempomatu.
Mam astru h motor Z16XEP rok 2005.
Kabelaz jsem hledal konektor ani priprava tam neni.
Predem dekuji za dobry typ jak postupovat.

Svorkovnice X1 - umístnění svorkovnice a rozmístnění Pinů
Nejdříve zkontroluj, zda máš přívody do svorkovnice X1 Pina 37 a 38
viewtopic.php?f=14&t=6621&hilit=svorkovnice+x1

_________________
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 24 bře 2018, 22:23 
Offline

Registrován: 27 bře 2015, 22:44
Příspěvky: 3
Dik za radu.
Zajedu na vrakac na konektor s kablikem a dam vědět jestli jsem to rozjel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2018, 21:22 
Offline

Registrován: 27 bře 2015, 22:44
Příspěvky: 3
Zdravim ,
Tak tempomat už mi funguje.
Dik vsem za rady na foru 8-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 187 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz