Tempomat

Od klimatizace až po xenony

Moderátoři: Samothe, AstraMan, Radoš92, Frydex, Oton

Odpovědět
mzbohus
Příspěvky: 5
Registrován: 02 srp 2015, 11:27

Re: Tempomat

Příspěvek od mzbohus » 02 srp 2015, 11:57

Ahoj. Nahodou nevi nekdo z hlavy kde je chyba?
Astra h kombi 1,7 81kw : dodelaval jsem odhlucneni auta mel sem rozebrane tapaciry. Vsecko dam zpet rozjedu se ze skusim jak to pekne seveli a zjistim ze mi : stale sviti spinac vyhrivani zadniho okna, nejde tempomat a pri otoceni klickem uz do prvni polohy sviti svetla. Vytahnul jsem postupne vsechny pojistky a svetla nezhasly!!! ??? To byla prvni vec kterou sem se snazil odstranit a mozna sem nekde prehodil pojistku. Po odpojeni baterie svetla ok uz fu guji jak maji.
Zkusil sem merit napeti na vyhrivani toho zadniho a nic 0V. Kontrola jestli jsem neodpojil konektor nejakeho spinace na pedalech, taky bez zavad. Pojistky v poradku teda nevypalene. Batrie odpojena na celou noc.
Nevim ktere relatko to ovlada a jestli jsem neprehodil pojistku nekde. Popripade kde sem mohl udelat chybu. Predtim vsecko fungovalo. S tema pojistkama by mi pomohlo kdyby mi nekdo odfotil jak to ma byt. Vybavu mam tempomat a klimu ovladani na volante. Jinak nic specialniho. Diky za rady. Popripade jestli je nedko v Bratislave tak se stavim. Jo pise mi ecn chyby : 70408,162562,210870,068302,048206, taky mi pomuzete kdyz mi neposlete link na anglicky seznam kodu. Ten sem videl ale nepohlo mi to. Potrebuju to cesky nebo slovensky. :)

Reklama
 

mzbohus
Příspěvky: 5
Registrován: 02 srp 2015, 11:27

Re: Tempomat

Příspěvek od mzbohus » 15 zář 2015, 11:33

chlapci . s tou brzdou je to sice fajn ale stale to nejede. asi by snad nekdo nepsal po styrech netrech ze mu nejde tempomat .... este jednou se zkusim zeptat. sviti mi kontrolky vyhrivani zadniho okna,sviti kontrolka klimy (nefunguje) , nejde tempomat. uz s tim jezdim dvas mesice protoze nemam cas to dat nekomu a uz vubec ne se v tom vrtat a ani si natolik neverim. co to muze byt?

Uživatelský avatar
Mauro
Příspěvky: 173
Registrován: 30 črc 2015, 21:02
Bydliště: Verona - Italia

Re: Tempomat

Příspěvek od Mauro » 15 zář 2015, 12:43

Servis Opel...Tech2 ? ;)
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels

mzbohus
Příspěvky: 5
Registrován: 02 srp 2015, 11:27

Re: Tempomat

Příspěvek od mzbohus » 15 zář 2015, 15:37

tomu se chci v tady v bratislave vyhnout. jak to dostanou zdejsi vykukove uz se meni vsechno.

Uživatelský avatar
vojtavojta
Příspěvky: 3776
Registrován: 14 dub 2010, 18:41
Bydliště: Vsetín

Re: Tempomat

Příspěvek od vojtavojta » 15 zář 2015, 16:06

Vubec nemusi se v tom hrabat,jenom zjisti co tomu vlastne je,a opravit to muzes dat dle vlastniho vkusu.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM

Uživatelský avatar
Mauro
Příspěvky: 173
Registrován: 30 črc 2015, 21:02
Bydliště: Verona - Italia

Re: Tempomat

Příspěvek od Mauro » 15 zář 2015, 19:36

Presne tak! Jen nechat udelat diagnostiku, a az pak se rozhodnes co a kde nechat delat. ;)
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels

andelukas
Příspěvky: 2
Registrován: 26 říj 2016, 13:08

Re: Tempomat

Příspěvek od andelukas » 26 říj 2016, 13:18

Ahoj borci, koupil jsem si první vlastní auto a je to Astra 1.6, r.v. 2007 bez tempomatu. Dokázal by někdo z Vás sehnat tu páčku a dodělat to tam? Bydlím u Kroměříže. Popřípadě za kolik? Díky. Lukáš

troodon
Příspěvky: 55
Registrován: 29 srp 2013, 19:05
Bydliště: Nitra, SR

Re: Tempomat

Příspěvek od troodon » 26 říj 2016, 13:56

pozri si najprv ci tam mas spojkovy spinac, u XER motorov tusim byval, teda pokial nemas automat.. keby si spinac nemal este je otazne ci bude komplet kabelaz od neho az do RJ motora.

Poborak
Příspěvky: 21
Registrován: 07 lis 2016, 12:54

Re: Tempomat

Příspěvek od Poborak » 19 lis 2016, 11:40

Ahoj, mám Z17DTH - znamená to automaticky, že mám spojkovej spínač a tedy můžu auto dovybavit páčkou pro ovládání tempomatu a přes OPCOM to "jen" aktivovat? Dík

Uživatelský avatar
kratales
Příspěvky: 241
Registrován: 17 čer 2016, 23:50
Bydliště: Jihlava

Re: Tempomat

Příspěvek od kratales » 19 lis 2016, 17:45

Ano. Ale doporučuji kontrolu, zda tam spojkový snímač skutečně fyzicky je. Stačí mrknout ze spodní strany na spojkový pedál, snímač vypadá takto:

Kód: Vybrat vše

https://www.doopla.cz/dily/spojkovy-spinac-6239120-654.html

Odpovědět