Právě je 16 zář 2019, 06:05





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 187 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 02 srp 2015, 11:57 
Offline

Registrován: 02 srp 2015, 11:27
Příspěvky: 5
Ahoj. Nahodou nevi nekdo z hlavy kde je chyba?
Astra h kombi 1,7 81kw : dodelaval jsem odhlucneni auta mel sem rozebrane tapaciry. Vsecko dam zpet rozjedu se ze skusim jak to pekne seveli a zjistim ze mi : stale sviti spinac vyhrivani zadniho okna, nejde tempomat a pri otoceni klickem uz do prvni polohy sviti svetla. Vytahnul jsem postupne vsechny pojistky a svetla nezhasly!!! ??? To byla prvni vec kterou sem se snazil odstranit a mozna sem nekde prehodil pojistku. Po odpojeni baterie svetla ok uz fu guji jak maji.
Zkusil sem merit napeti na vyhrivani toho zadniho a nic 0V. Kontrola jestli jsem neodpojil konektor nejakeho spinace na pedalech, taky bez zavad. Pojistky v poradku teda nevypalene. Batrie odpojena na celou noc.
Nevim ktere relatko to ovlada a jestli jsem neprehodil pojistku nekde. Popripade kde sem mohl udelat chybu. Predtim vsecko fungovalo. S tema pojistkama by mi pomohlo kdyby mi nekdo odfotil jak to ma byt. Vybavu mam tempomat a klimu ovladani na volante. Jinak nic specialniho. Diky za rady. Popripade jestli je nedko v Bratislave tak se stavim. Jo pise mi ecn chyby : 70408,162562,210870,068302,048206, taky mi pomuzete kdyz mi neposlete link na anglicky seznam kodu. Ten sem videl ale nepohlo mi to. Potrebuju to cesky nebo slovensky. :)


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 15 zář 2015, 11:33 
Offline

Registrován: 02 srp 2015, 11:27
Příspěvky: 5
chlapci . s tou brzdou je to sice fajn ale stale to nejede. asi by snad nekdo nepsal po styrech netrech ze mu nejde tempomat .... este jednou se zkusim zeptat. sviti mi kontrolky vyhrivani zadniho okna,sviti kontrolka klimy (nefunguje) , nejde tempomat. uz s tim jezdim dvas mesice protoze nemam cas to dat nekomu a uz vubec ne se v tom vrtat a ani si natolik neverim. co to muze byt?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 15 zář 2015, 12:43 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2015, 21:02
Příspěvky: 173
Bydliště: Verona - Italia
Servis Opel...Tech2 ? ;)

_________________
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 15 zář 2015, 15:37 
Offline

Registrován: 02 srp 2015, 11:27
Příspěvky: 5
tomu se chci v tady v bratislave vyhnout. jak to dostanou zdejsi vykukove uz se meni vsechno.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 15 zář 2015, 16:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 dub 2010, 18:41
Příspěvky: 3778
Bydliště: Vsetín
Vubec nemusi se v tom hrabat,jenom zjisti co tomu vlastne je,a opravit to muzes dat dle vlastniho vkusu.

_________________
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 15 zář 2015, 19:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 30 črc 2015, 21:02
Příspěvky: 173
Bydliště: Verona - Italia
Presne tak! Jen nechat udelat diagnostiku, a az pak se rozhodnes co a kde nechat delat. ;)

_________________
ZAFIRA 1.9 CDTI Cosmo; 120 PS; 7 mist; Sky Flex; 17" alloy wheels


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 26 říj 2016, 13:18 
Offline

Registrován: 26 říj 2016, 13:08
Příspěvky: 2
Ahoj borci, koupil jsem si první vlastní auto a je to Astra 1.6, r.v. 2007 bez tempomatu. Dokázal by někdo z Vás sehnat tu páčku a dodělat to tam? Bydlím u Kroměříže. Popřípadě za kolik? Díky. Lukáš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 26 říj 2016, 13:56 
Offline

Registrován: 29 srp 2013, 19:05
Příspěvky: 53
Bydliště: Nitra, SR
pozri si najprv ci tam mas spojkovy spinac, u XER motorov tusim byval, teda pokial nemas automat.. keby si spinac nemal este je otazne ci bude komplet kabelaz od neho az do RJ motora.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 19 lis 2016, 11:40 
Offline

Registrován: 07 lis 2016, 12:54
Příspěvky: 21
Ahoj, mám Z17DTH - znamená to automaticky, že mám spojkovej spínač a tedy můžu auto dovybavit páčkou pro ovládání tempomatu a přes OPCOM to "jen" aktivovat? Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat
PříspěvekNapsal: 19 lis 2016, 17:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 17 čer 2016, 23:50
Příspěvky: 241
Bydliště: Jihlava
Ano. Ale doporučuji kontrolu, zda tam spojkový snímač skutečně fyzicky je. Stačí mrknout ze spodní strany na spojkový pedál, snímač vypadá takto:

(!empty($user->lang['CODE'])) ? $user->lang['CODE'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', 'CODE'))):
https://www.doopla.cz/dily/spojkovy-spinac-6239120-654.html


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 187 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz