milosh píše:Pepo, psal jsi ze homolgace pristroje by byla draha pokud by se to dodavalo za hranice, neni s tim tedy problem? Nebo neco v tom smyslu jsem pochopil ze s tim muze byt problem kdyz na to nemas atest ci co.
homologace Ex (kde x označuje zemi homologace, E8 = homologováno v ČR) je platná pro celou Evropu a stejná pravidla pro prodej platí v celé Evropě. Jak jsem psal, bez E8 nelze nic oficiálně prodávat, tj. nemohu nabízet MKJ v nějakém servisu, obchodu atd.. Nicméně když si MKJ někdo "pokoutně" koupí a strčí si ho do svého auta, je to jeho věc a jeho odpovědnost. Já jsem homologaci neodpískal, naopak. Už se chystám na první konzultaci v EZÚ (viz.
ZDE). Ono všechno souvisí se vším. Pro zahájení homologace musí být zpracovaná výrobní dokumentace, musí být zajištěna výroba v řízené kvalitě (= výrobek je vyroben stejně jako ten, který šel do zkoušek) a musí být zpracovaná příručka pro instalaci a použití. Nyní již vše mám, tak to zkusím...
milosh píše:Ohledne jejich fora,taky me to vadi ac jsem registrovan ze je nutne se pokazde prihlasovat, jestli to nebude tim ze to neumi nastavit

nevím, je to hloupé, ale možná na fóru řeší i mapy, SW apod. a nemají zájem být na prvním místě při hledání spojení opel map cd70 download

.