Couvací kamera pro CID
Re: Couvací kamera pro CID
Zdar, tu kameru na obrazku mam z ebaye za 760,-Kč a obraz i rozsah dostačující, napojené do LCD 7'' zpětného zrcátka.
To LCD ale budu měnit, mám fólie na oknech a to zrcátko je zatmavené, takže výsledek nic moc.
Místo něj použiju 2,5'' LCD které připevním vedle zpět. zrcátka. Couvat podle toho stejně moc nejde, ale aspoň vidím, kolik mám ještě místa nebo jestli mi tam netrajdaj děti.
To LCD ale budu měnit, mám fólie na oknech a to zrcátko je zatmavené, takže výsledek nic moc.
Místo něj použiju 2,5'' LCD které připevním vedle zpět. zrcátka. Couvat podle toho stejně moc nejde, ale aspoň vidím, kolik mám ještě místa nebo jestli mi tam netrajdaj děti.
zafira rulezz 
Zafira B - 2006 (74kW 1.9DTL)

- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A není potřeba dodělat do cidu ještě to co je potřeba když v něm chceš mít dvd.tuším že se mezi vrstvy obrazovky cidu ještě něco dávalo.
já to mám úplně sólo, lcd zvlášť.
Mám GID, takže by to pro mě byla moc drahá sranda
Mám GID, takže by to pro mě byla moc drahá sranda

zafira rulezz 

Kód: Vybrat vše
http://www.autoprofi.cz/opel/multimedia/kamery-prislusenstvi/zadni-kamery-oem/1_c-op01ccd-kamera-ccd-format-pal-do-vozu-opel-astra-vectra-zafira-renau.html
ja som skor rozmyslal ze dispej by som pripevnil namiesto poplnika, ale to by chcelo trochu upravit pllasty a mensi displej.
na opelklube.sk to jeden dorabal-nie do astry- ale vyzeralo to pekne.
na opelklube.sk to jeden dorabal-nie do astry- ale vyzeralo to pekne.
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Myslím, že když samostatnej displej, tak někam, kde nebudu muset moc hejbat hlavou mezi zpětnými zrcátky a pohledem na displej. Někde nízko mi to přijde špatně, chtělo by to minimálně na úrovni přístrojovky..... Sám ještě nevím jakou cestou se vydám, asi počkám na PepaSův modul 

To je kamerka z ciny.
Primo z cinyvse da sehnat tak za 50 USD i s postovnym. Ve vetsim mnozstvi i levnejc. 2200 bych za to nikdy nedal. Uz sem to chtel realizovat, ale nenasel jsem vhodny display k zastavbe do astry. Cd nemam a nechci.
Primo z cinyvse da sehnat tak za 50 USD i s postovnym. Ve vetsim mnozstvi i levnejc. 2200 bych za to nikdy nedal. Uz sem to chtel realizovat, ale nenasel jsem vhodny display k zastavbe do astry. Cd nemam a nechci.
no vcera jsem zazil velice humornou prihodu, prijedu si to domu a parkuju si zafiru na vjezd, ktery je dost do kopce a musi to byt na centimetry, protoze mezi garazi a branou je mista pomálu. koukam do zrcatek a rikam si, jeste tak 30cm mista a najednou prda a promacknuty zatepleny vrata od tahadla, sem tomu nemohl uverit jakej sem osel, nicmene sem se konecne poohlidl po parkovaci kamere a na aukru typek pod jmenem plechovka nabizi lcd a kamery a tak mu dneska volam a mile me potesil, lcd 4,3" co ma v nabidce mi nabidl spolu s kamerou do osvetleni spz za 1500kc komplet, coz je cena rozumna podle me. takze odpol omerim a objednam. jo a ten lcd pekne pasuje k ridicovymu malymu okynku na palubce,je tam zkratka akorat-zkousel sem jinou sadu od kamarada se stejnym displejem. ted jeste nasetrit na vrata.ufuf
Kamrka neni problem.
Ale stravil jsem spoustu casu premyslenim kam dat display a nic rozumneho me nenapadlo. Jedine snad poridit nejaky tenky a na stinitko a vyklapet jen pri potrebe couvat na kamery.
Ale stravil jsem spoustu casu premyslenim kam dat display a nic rozumneho me nenapadlo. Jedine snad poridit nejaky tenky a na stinitko a vyklapet jen pri potrebe couvat na kamery.
Aký je to typ?Boyapunk píše:... na aukru typek pod jmenem plechovka nabizi lcd a kamery a tak mu dneska volam a mile me potesil, lcd 4,3" co ma v nabidce mi nabidl spolu s kamerou do osvetleni spz za 1500kc komplet, coz je cena rozumna podle me. takze odpol omerim a objednam. jo a ten lcd pekne pasuje k ridicovymu malymu okynku na palubce,je tam zkratka akorat-zkousel sem jinou sadu od kamarada se stejnym displejem. ...