Zdravím všechny,
z neznámých důvodu se mi včera po natankování plné nádrže rozsvítila kontrolka rezervy (hladové oko) a stále svítí.
Ukazatel množství paliva ukazuje plnou (natankoval jsem cca 42l benzínu). Myslel jsem, že je to seklým plovákem, ale najel jsem včera asi 20km a kontrolka stále svítí.
Před tankováním kontrolka nesvítila a v nádrži bylo tak cca čtvrt benzínu.
Nevíte, čím by to mohlo být?
Kontrolka rezervy
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka rezervy
Doporučuju odpojit na pár minut baterku a zase připojit. Tímto se tady už vyřešila hromada problémů 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Ještě mě napadá, že jsem včera pomoci diagnostiky OP-COM aktivoval BC. Vše OK aktivace pomoci změny kódu indexů. Je možné že to by něco podrbalo?
Co se stane, když odpojím baterku, co vše musím reaktivovat? Rádio to je jasné co klíče atd.... ?
Co se stane, když odpojím baterku, co vše musím reaktivovat? Rádio to je jasné co klíče atd.... ?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je určitě spojitost s tou aktivací... Myslím si, že máš špatně nastavený index. Spíš by Ti ale poradil RomanK. Kontaktuj jeho (telefonicky).
Jinak po odpojení baterky se akorát vynuluje palubák a deaktivuje dojezd oken, Jinak vše ok.
Jinak po odpojení baterky se akorát vynuluje palubák a deaktivuje dojezd oken, Jinak vše ok.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw