Bude pasovať volant na moju Astra H ?
Bude pasovať volant na moju Astra H ?
Ahojte,
chcel by som sa opýtať či bude pasovať tento volant: http://allegro.pl/opel-astra-iii-h-gtc- ... 96783.html na moju Astra H Caravan vyrobenú v rokou 2005, mám tam obyčajný multifunkční volant (teda s tými tlačidlami).
Ďakujem
chcel by som sa opýtať či bude pasovať tento volant: http://allegro.pl/opel-astra-iii-h-gtc- ... 96783.html na moju Astra H Caravan vyrobenú v rokou 2005, mám tam obyčajný multifunkční volant (teda s tými tlačidlami).
Ďakujem
- Reklama
- vojtavojta
Re: Bude pasovať volant na moju Astra H ?
To sice asi bude,ale dotycny to neposila do zahranici 

Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
existuje slovenskej a českej server, kde posílají věci z allegra
napis ktery cesky server muze se hodit......power2 píše:existuje slovenskej a českej server, kde posílají věci z allegra
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Kontaktoval som ho, nieje problémvojtavojta píše:To sice asi bude,ale dotycny to neposila do zahranici

Čiže 132 € aj s dopravou na Slovensko pri platbe vopred.Witamy.
Tak, można wysłać na Słowację.Koszt przesyłki paczka priorytet to 40zł przy wpłacie na konto.
Kierownica + przesyłka to 132 euro.
Pozdrawiamy
Plánujem aj ja jeden volantik kúpiť, len sa rozhodujem či kúpiť priamo (platba vopred a dúfať že to príde) alebo použiť sprostredkovateľa napr. Autofra: https://tovarzpolska.sk/
Opel Astra H 1.7 CDTiI: VIN: W0L0AHL3555172360
nedávno sem tam takovej koupil za 250zl...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Každy poliak ti to pošle do zahraničia, všetko je len vec dohody, peniaze ma aj tak zaplatene predom! Ked aj som mal pripad že špekuloval tak som zobral telefon-komurku a zavolal som dotyčnej osobe, a vysvetlil mu to vlastnym spôsobom,
potom už nebol nikdy problem! 

Bolo AF 1,6szr. Aktuál ZA. Y22DTR F23SRT Silvermetal double šiber R-17. ....mobiles+421948 833957..Ficoland
JRM666 no nieje poliak ako poliak 
Akurát riešim tempomatovú páčku na G, objednaná, zaplatená a poliak poslal email že to pošle iba na poľskú adresu lebo že do zahraničia neposiela. Žiadal som refund ale zrejme márna snaha...

Akurát riešim tempomatovú páčku na G, objednaná, zaplatená a poliak poslal email že to pošle iba na poľskú adresu lebo že do zahraničia neposiela. Žiadal som refund ale zrejme márna snaha...
Opel Astra H 1.7 CDTiI: VIN: W0L0AHL3555172360
Tempomatova pačka na G-čko sa da kúpiť u nás v cene okolo 15,- nova! 

Bolo AF 1,6szr. Aktuál ZA. Y22DTR F23SRT Silvermetal double šiber R-17. ....mobiles+421948 833957..Ficoland