Hledal jsem na fóru, ale nenašel jsem. Tak jsem založit dotaz:
V interiéru je zamykání dveří zevnitř. To tlačítko (obrázek) má červenou diodu. Když auto zamknu a odejdu, tak dioda pár minut svítí než zhasne. Jak to udělat, aby dioda svítila nonstop? (odběr proudu bude podle mě minimální, aby to nějak vybíjelo autobaterku).
Dík za radu.
Přílohy
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
Ty tlačítka jsou všecky na jedné liště i s trojúhelníkem. Napadá mě jedině vzít zezadu v patici +12V z trojúhelníku, tam je stálý proud a přemostit na diodu. Jak je to ale řešené, to přesně nevím... Musel by sis pohrát.
no čekal jsem, kdy se na tohle někdo zeptá. Musí být důvod?
(chci aby to indikovalo, že v autě je aktivní "něco jako alarm" - jinak ty diody u alarmů blikají)
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
Frydex píše:Ty tlačítka jsou všecky na jedné liště i s trojúhelníkem. Napadá mě jedině vzít zezadu v patici +12V z trojúhelníku, tam je stálý proud a přemostit na diodu. Jak je to ale řešené, to přesně nevím... Musel by sis pohrát.
jojo dík za radu.
Taky jsem nad tím přemýšlel. Ale říkal jsem si: normálně je všechno zhaslý, při uzamčení to dálkáč rozsvítí (tj. pustí do toho proud a ten tam chvíli jde) a pak se zase nějak....někde se proud přeruší a dioda zhasne....
Radovan píše: no čekal jsem, kdy se na tohle někdo zeptá. Musí být důvod?
(chci aby to indikovalo, že v autě je aktivní "něco jako alarm" - jinak ty diody u alarmů blikají)
Cakal som podobnu odpoved
Mozne by to bolo asi ako pise Frydex,no ver mi ze ten kto by Ti chcel auto ukradnut alebo sa vlamat,tak ho nejaka dioda neodradi.A ked sa troska vyzna v Astrach tak hned by zistil ze nemas na zadnych kufrovych oknach snimace,ked by bol alarm namontovany (original).To ako u nas niektori spekulanti zhanaju nalepky Zeder aby im lopkari neukradli auto.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex Škoda Felicia 1,3 GLX
jojo, pravdu máš.
Ale to je i se SHERLOGem.
Pak (na rozdíl od nesrovnatelného Sherlogu) se dá auto sledovat podle toho, na který je přihlášený vysílač. Nemá to bohužel GPS-ku.