Demontáž palubní desky - vrže výdech vzduchu na sklo
Demontáž palubní desky - vrže výdech vzduchu na sklo
Už jsem konečně zjistil další problém cvrčků (asi už 5tý místo co vrže a chci jej odstranit) a to, že mi vrže "něco" u výdechu vzduchu na přední sklo. Když do mřížky strčím prsty a trošku s tím pohnu ze strany na stranu, tak to začne vrzat. Dělá mi to při jízdě do zatáčky. Proto bych potřeboval návod, jak ji rozdělat. A nebo stačí kde vůbec začít. Chci oddělat jen ten vršek. Dík
Naposledy upravil(a) power2 dne 13 čer 2011, 19:23, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Demontáž palubní desky
myslis ze to moze toto?: http://translate.googleusercontent.com/ ... bixVWPBY0A
Tiez mi to tam povrzavalo - za rohy co su dalej od skla som to vyrval von (najprv jeden potom druhy), malo by ti to vyliezt aj s takym malym kusom ofuku skla - obe casti som v kontaktnych miestach olepil mäkou paskou a bol klud - aspon teda z tej casti, lebo oplacke interieri su take ze poriesis jeden zvuk a zacnes pocut dalsi
Rozmyslam ze uz asi nie je panel ktory nebol v tom aute rozobraty a podlepovany. Posledny zvuk ostal este zo spolujazdcovej sedacky ked nie je obsadena
Tiez mi to tam povrzavalo - za rohy co su dalej od skla som to vyrval von (najprv jeden potom druhy), malo by ti to vyliezt aj s takym malym kusom ofuku skla - obe casti som v kontaktnych miestach olepil mäkou paskou a bol klud - aspon teda z tej casti, lebo oplacke interieri su take ze poriesis jeden zvuk a zacnes pocut dalsi

Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Re: Demontáž palubní desky
Ano, to je přesně ono. Oddělal jsem ten střed a vržou i ty 2 lišty (mřížky) kolem 
Jinak už jsem opravil vrzání budíků, sedačky, celýho středovýho panelu. Teď už je to jen slyšet odtam a z CIMu. Až to opravím, konečně to bude jako každý jiný auto

Jinak už jsem opravil vrzání budíků, sedačky, celýho středovýho panelu. Teď už je to jen slyšet odtam a z CIMu. Až to opravím, konečně to bude jako každý jiný auto

Re: Demontáž palubní desky - vrže výdech vzduchu na sklo
Kúp si rádio 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Re: Demontáž palubní desky - vrže výdech vzduchu na sklo
Nebo dýzla, benzín je asi moc tichoučkej