Automatické zamčení a nastavení chodu skel
Automatické zamčení a nastavení chodu skel
Zatím jsem nepřišel na kloub dvoum věcem. Jak je to s automatickým zamknutím vozu při nechání v klidu? Kdysi se me stalo,že stojím u auta s někým kecám a auto se samo zamčelo, jindy sem čekal a auto se nezamčelo. Je nějakej recept na tuhle záležitost? Dále pak se mi občas stalo že sklo jelo nahoru nebo dolu pouze tehdy když sem držel spínač. Většinou ale když to chvílu podržím tak to pak jede samo do koncové polohy nezávisle na podržení spínače. Je nějakej recept na tyhle dvě skutečnosti? Nevím jak nastavit ani jedno z nich. V manuálu sem nic nevyčetl, něco vo klíčkách tam bylo ale nefunguje. Ví někdo recept? děkuji
Astra H caravan, rv:2005, 1,7cdti, 74Kw
- Reklama
Re: Automatické zamčení a nastavení chodu skel
Zvláštní, že v manuálu jsi nic nevyčetl, když to tam všechno je:
"Jestliže neotevřete žádné dveře během krátké doby po odemknutí vozidla dálkovým ovladačem, vozidlo se opět automaticky zamkne." Já dodávám, že za cca 5 minut.
"Jestliže nemohou být okna otevřena nebo zavřena automaticky, aktivujte elektroniku oken následovně:
1. Zavřete dveře
2. Zapněte zapalování
3. Zcela zavřete okno a držte tlačítko dalších 5 sekund
4. Zcela otevřete okno a držte tlačítko další 1 sekundu
5. Tento postup zopakujte pro každé okno."
"Jestliže neotevřete žádné dveře během krátké doby po odemknutí vozidla dálkovým ovladačem, vozidlo se opět automaticky zamkne." Já dodávám, že za cca 5 minut.
"Jestliže nemohou být okna otevřena nebo zavřena automaticky, aktivujte elektroniku oken následovně:
1. Zavřete dveře
2. Zapněte zapalování
Jj, na tyhle podivnosti jsem také narazil, ale neřešil. Pokud to někdo vysvětlí, rád si počtu také.
P.S.: Díky, o víkendu vyzkouším.
Ačkoliv když nemám REC, ale zato všechna 4 okna v elektrice, tak jsem zvědav.
P.S.: Díky, o víkendu vyzkouším.
Ačkoliv když nemám REC, ale zato všechna 4 okna v elektrice, tak jsem zvědav.
A co když vypnu motor a odejdu, to se taky zamkne? Já jsem zjistil, že někdy auto zamčený bylo a někdy ne. A teď nevím, jestli jsem tam jenom pro něco šel a nebo že sem odněkud dojel.
Když vypneš motor a odejdeš, tak se nezamkne. Funguje to tak, jak je to popsáno v manuálu.
ja myslel že se to aktivuje přes tech2 nebo opcom, jako ovladani dalkou myslim ty okna ,nebo jak to mysliš sauce?sauce píše:Zvláštní, že v manuálu jsi nic nevyčetl, když to tam všechno je:
1. Zavřete dveře
2. Zapněte zapalování
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Hmm,dobre dik sauce,funguje to aj ked mam iba v predu el.okna?
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Pokud je tato funkce (zavírání oken DO) aktivní z výroby nebo aktivována přes Tech2 a přestane fungovat (např. po odpojení akumulátoru) obnoví se podle postupu, který tu psal Sauce..
Silver - to platí i pro el. ovládání jen předních oken..
Silver - to platí i pro el. ovládání jen předních oken..
K zamykání dveří - tuším, že to funguje, pokud nejsou otevřeny po odemknutí vozidla přední dveře nebo kufr. Když otevřu jen zadní a nic jiného, samo se mi auto zamkne.
A nejde naprogramovat, aby se i samo zamklo třeba po x minutách po vypnutí motoru a zavření dveří?