škrabnute čelni sklo

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
martini

škrabnute čelni sklo

Příspěvek od martini » 05 kvě 2011, 19:07

Zdarec kamaradi dneska se mi stala nemila věc nechtěně jsem pohnul pačkou stěrače a co čert nechtěl stěrač setřel na sucho ale pod gumou byl nějaky bordel a ten mi udělal na skle šram do oblouku škrabanec , tak co s tim ?Mam doma někde xerapol co jsem mněl na leštěni světel tak nevim jestli by se dalo použit na rozleštěni nebo poradite něco? diky :? :|
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL

Reklama

milosh
Administrátor

Re: škrabnute čelni sklo

Příspěvek od milosh » 05 kvě 2011, 19:25

Pokud je to hodne a mas pripojisteno asi bych to zkusil na pojistovnu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 05 kvě 2011, 20:44

pokud máš pojištovnu hod si kaminek do okna nějakej vetší a je to :)
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

nikos83

Příspěvek od nikos83 » 05 kvě 2011, 20:45

alebo chvilku pojazdi za nejakym kamionom ,ja uz som mal v okne 2 sutre... :(
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra

martini

Příspěvek od martini » 06 kvě 2011, 17:55

Taakže v servise autoskel mne poslali do haje, aniž by se podivaly jak to je moc, tzn.že v dnešni době se radši všechno měni za novy, tak jsem koupil u nas v autotechně tohle, tak jsem zvědav, ale na netu jsem nenašel česky shop že by to nabizel.........http://translate.google.cz/translate?hl ... duct%3D333

power2

Příspěvek od power2 » 06 kvě 2011, 18:42

pak se s námi poděl, jak Ti to pomohlo. Taky mám škráblý boční sklo

sauce

Příspěvek od sauce » 06 kvě 2011, 18:49

Moje zkušenosti s T-Cut Polish jsou takové, že neodstraní vůbec nic a jsou to jen vyhozené peníze - ostatně v návodu je napsáno, že pokud přejedete škrábanec nehtem a vy ho ucítíte, tak takový škrábanec nejde odstranit. Je to určeno na takové kosmetické škrábance, které člověku vlastně ani moc nevadí. Ale ani ty se mi tím nepovedlo ze skla odstranit.

Některé škrábance na čelním skle se dají rozleštit v autoskloservise, mají na to různé brusné kotouče. Hodně hluboké ale stejně nejdou a navíc je tam riziko, že na skle budou vidět kruhové mikrostopy po leštění. A na nějaké leštění bočních oken rovnou zapomeňte, tam je narozdíl od čelního vrstveného (laminovaného) skla sklo tvrzené (kalené).

martini

Příspěvek od martini » 06 kvě 2011, 19:10

sauce píše:Moje zkušenosti s T-Cut Polish jsou takové, že neodstraní vůbec nic a jsou to jen vyhozené peníze - ostatně v návodu je napsáno, že pokud přejedete škrábanec nehtem a vy ho ucítíte, tak takový škrábanec nejde odstranit. Je to určeno na takové kosmetické škrábance, které člověku vlastně ani moc nevadí. Ale ani ty se mi tím nepovedlo ze skla odstranit.

Některé škrábance na čelním skle se dají rozleštit v autoskloservise, mají na to různé brusné kotouče. Hodně hluboké ale stejně nejdou a navíc je tam riziko, že na skle budou vidět kruhové mikrostopy po leštění. A na nějaké leštění bočních oken rovnou zapomeňte, tam je narozdíl od čelního vrstveného (laminovaného) skla sklo tvrzené (kalené).
Tak to jsi mne moc nepotěšil že je to na ho..o stalo mně to 99 kč

sauce

Příspěvek od sauce » 06 kvě 2011, 19:32

No vyzkoušej a uvidíš ;)

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 06 kvě 2011, 20:25

Já mám sklo lehounce posekaný, je to vidět jen proti slunci (takový drobounký čárečky), koupil jsem ho taky, ale nic neodstraňuje...... takže pokud to máš viditelný, tak nepočítej, že ti to pomůže...... :(
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF

Odpovědět