Zabezpečení ?
Re: Zabezpečení ?
A jaký máte názor na to skryté tlačítko, bez jehož aktivace nelze nastartovat?
- Reklama
já mám přepínač.. člověka to otupí a začne na to kašlatDalik píše:A jaký máte názor na to skryté tlačítko, bez jehož aktivace nelze nastartovat?
už není
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
ja mam havarijnu poistku v kooperative a v zmluve mam, ze musim mat 2 urovne zabezpecenia. Ked som ju uzatvaral, tak ma poslali na obhliadku a tam mi povedali ze mam len jedno, ale poistka bola uz bola uzavreta a k nej mi nic nepovedali. Celu poistku som vybavoval cez znamu, tak som jej volal ze ci poistka plati a co mam robit. Len mi povedala, aby som si to dal domontovat a nemusim predkladat ziaden doklad o odbornej montazi, ze oni si to uz zistia ak by sa nieco stalo. Pravdu povediac nechapem ako si to zistiam, ked to auto bude fuc, ale dovod klamat urcite nemala.Midzi píše:podla mna nie, ak ti raz dali poistku na zabezpecenie co mas tak to pri kradezi nemozu podmienovat dalsim zariadenim. Ine by bolo ak by si ho tam mal iba v case podpisu zmluvy a potom by si ho dal prec. Ale to sa dost tazko dokazuje kedze auto ukradnu. Taktiez ti tazko dokazu ze si tam nieco dalsie nenamontoval.
No jelikož jsem byl dnes v Allianz rušit povinné ručení na bývalé auto tak jsem se pro jistotu informoval. Veškeré zabezpečení ovlivňuje pouze výši slevy na havarijní pojistku (leptání vin 2%, zamykání zpátečky 7%...). Na plnění v případě krádeže opravdu nemá vliv
TO jsi mne uklidnil
diky.

Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
imobilizer ma kazda astra? pozna se to asi jen v diagnostice, že?
imo má každá astra už od dob efkový astry z roku 1991
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Mám snímač na kapotě. Mám na stropě ty čidla (asi ultrazvuk na snímání přítomnosti něčeho živýho?) Když zamknu a ještě zamknu, cvakne to a blikne. Jak poznám jeslti to má alarm? Asi by mít mělo když to má tuty věci ne? Ale zkoušel jsem otevřít kapotu, držet spínač, zamknul, pustil spínač a nic se nestalo...
Nech stažené okénko a zamkni auto. Pak se nahni okénkem do auta a hned víš jestli máš ultrazvuky a dvoutonovou houkačku 

Tak mám alarmdimi píše:Nech stažené okénko a zamkni auto. Pak se nahni okénkem do auta a hned víš jestli máš ultrazvuky a dvoutonovou houkačku