KOD BARVY AUTA???
Re: KOD BARVY AUTA???
Nazdar panstvo, číslo farby viem, len neviem kde mám najsť aká ja to farba, proste slovensky, alebo český názov. Našiel som len na astru G. predpokladám že sú to tie isté označenia, len mi tam chýba ten môj kód - číslo. Ak by mi niekto vedel poradiť, moje číslo je 167. Ďakujem
ASTRA H 1,6 16V twinport 2005
- Reklama
Z163 je cislo barvy. XXQY je oznaceni provedeni interieru (urcite z toho poznaj calouneni, ale nevim esli to znaci i provedeni palubky).alda píše:ŠTÍTEK TAM JE A NA NĚM JE I VIN,ATD,ATD A PAK JE TO PODTRŽENÝ A TAM JE JEN KOD ALE BEZ NAPSÁNÍ COLOR,Z163XXQY
že by to byl odstín Pannacotta ? každopádně jsem čerpal odtud: http://www.opel-infos.de/farbcode.html
Vysvětlivky kódu zde: http://opel-infos.de/ téměř všech..
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nemáte na Hčku něco takového? http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=22250
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
hombre byl rychlejší.. 

- destroyer_svk
Ano,je to Pannacotta ... btw. dufam ze coskoro pridas svoje Hacko do galerie a pochvalis sa nam.BrKap píše:Nazdar panstvo, číslo farby viem, len neviem kde mám najsť aká ja to farba, proste slovensky, alebo český názov. Našiel som len na astru G. predpokladám že sú to tie isté označenia, len mi tam chýba ten môj kód - číslo. Ak by mi niekto vedel poradiť, moje číslo je 167. Ďakujem

Tesi ma ze napokon volba padla na Astru H.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
Ďakujem všetkým, ale aj tak by ma zaujímalo či to má slovenský alebo český preklad. V technickom mám písané ŠEDÁ METALÍZAdestroyer_svk píše:Ano,je to Pannacotta ... btw. dufam ze coskoro pridas svoje Hacko do galerie a pochvalis sa nam.BrKap píše:Nazdar panstvo, číslo farby viem, len neviem kde mám najsť aká ja to farba, proste slovensky, alebo český názov. Našiel som len na astru G. predpokladám že sú to tie isté označenia, len mi tam chýba ten môj kód - číslo. Ak by mi niekto vedel poradiť, moje číslo je 167. Ďakujem![]()
Tesi ma ze napokon volba padla na Astru H.

destroyer: zatiaľ mám s Astrou len problémi

- destroyer_svk
Myslim si ze to nema preklad,je to proste obchodny nazov tej farby.A policajti poznaju len zakladne farby v TP
No nieco som cital na SVK fore,tak dufam ze nic vazne a bude sluzit tak ako ma.

Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
Škoda Felicia 1,3 GLX
Škoda Felicia 1,3 GLX
Niečo asi tam bute, či moc vážne zatiaľ neviem. Motor sa dosť rýchlo zohrieva, ale po preštudovaní xxx odkazov tu na H-fóre (ďkujem všetkým prispievateľom) to bude OK, ALE púšťa sa aj ventilátor chladenia, čo by sa pri mormálnej jazde mestom asi nemal. Malo by stačiť chadiť náporom vzduchu. Ale sme asi mimo témi, toto tu nie je o chladenídestroyer_svk píše:Myslim si ze to nema preklad,je to proste obchodny nazov tej farby.A policajti poznaju len zakladne farby v TP![]()