Stropní schránka na brýle
Re: Stropní schránka na brýle
Ja tam mam slunecni "sportovni" takze zadny na cteni a vejdou se, jen je treba nechat ten kastlik trosku pootevreny cca pul cm.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No takovyhle jsem tam mel taky narvany, ale nechal sem je tam dlouhou dobu a normalne se to prohnuti zmenilo a brejle uz mi nesedely. Musel sem je dat nahrat do trouby a znovu do-ohnout 

Pravda za posledni mesic jsem je mel snad jednou na ocich ale lepsi nez je nekde honit po zadni sedacce.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V aute mám slnečné okuliare odložené v úložnom priestore v lakťovej opierke. Takže ma netrápi žiadna stropná schránka a neriskujem ich poškodenie 

Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Na brýle mám nanopodložku. Brýle mám stále po ruce a ještě se mi nestalo, že by mi spadly.
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
Loketku mam plnou, nabijecka k telefonu, klice garaz, zahradka atd. Mista je v ni malo. A nano podlozka, ac chapu, ze je to moc prakticka vec, mi do auta nesmi 

mam to ako stanomata za clonou zapichnute..dokonca dvoje a pohodicka 

ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007