Lepší skla do zpětných zrcátek
Lepší skla do zpětných zrcátek
Zdravím.
Měl bych takový dotaz...
Má někdo nějaké lepší skla do zpětných zrcátek na Háčko? Ty originál jsou malé a zárověň zabírají docela malý úhel-při couvání musím hodně štelovat a pak zas nevidím nahoru...Když to srvovnám třeba s oktávkou, tak ta ty zrcátka má skoro stejné velikostně, ale vidět je z toho výrazně lépe.
A když to srovnám s Kii ceed, tak ta má zrcátka lepší o třídu.
Tak mě napadlo, jestli jsou nějaká lepší skla do zrcátek?
Může někdo doporučit?
Měl bych takový dotaz...
Má někdo nějaké lepší skla do zpětných zrcátek na Háčko? Ty originál jsou malé a zárověň zabírají docela malý úhel-při couvání musím hodně štelovat a pak zas nevidím nahoru...Když to srvovnám třeba s oktávkou, tak ta ty zrcátka má skoro stejné velikostně, ale vidět je z toho výrazně lépe.
A když to srovnám s Kii ceed, tak ta má zrcátka lepší o třídu.
Tak mě napadlo, jestli jsou nějaká lepší skla do zrcátek?
Může někdo doporučit?
- Reklama
Re: Lepší skla do zpětných zrcátek
S tím nemám problém, .. couvu jak s astrou tak a octavii.
Jako zvyknout si na to jde, to je jasné...Jen mě napadlo, jestli není něco lepšího
Skla asi lepsi nesezenes (asfericke apod.), ale model Classic III (Astra H vyrabena od r2010) ma vetsi zrcatka. Nevim co vse by se muselo menit, nicmene myslim ze je to urcite reseni...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
A máš tam originál skla? Mě to vůbec nepřipadá ve srovnání s Oktávkou horší. Ale na starý Corse mi jednou zrcátko vypadlo, rozbilo se a já tam nechal dát nový ze sklenářství. Bohužel mi tam dali asi nějaký zvětšovací, protože v něm nebylo vidět vlastně nic 

jj, vše originál, rv. 2007.
No zkusím se podívat do salůnu na classic a pak se poptám, co by to pro mě znamenalo...Dík za tip
No zkusím se podívat do salůnu na classic a pak se poptám, co by to pro mě znamenalo...Dík za tip
- Georgeisin
Jinak s tebou musím souhlasit, byl jsem docela překvapený o kolik méně toho vidím oproti čtyřkovému Golfu, kde jsem pohodlně viděl na patník dolů a i slušně směrem nahoru. Teď když chci alespoň trochu solidně vidět patník, tak zorné pole nahoru je hodně omezené.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- destroyer_svk
Ja som sa tiez pousmial nad touto temou,a nemam s tym problem pri Astre.Viem porovnat VW Group,nakolko s tymi autami denne jazdim a stretavam sa s ich problemami.Skor by som dal do pozornosti ze na Octaviach (1U),Fabiach (6Y) atd je spolujazdcove zrkadlo asi o polovicu mensie (!!!).Dokazem pochopit setrenie nakladov automobiliek,ale toto mi pride uplne chore a neakceptovatelne z pohladu zakaznika a praktickeho pouzivania ... 

Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
destroyer_svk: Mensi zrcatko u VW group opravdu neni kvuli nakladum
Kdyz jsem jezdil s Golfem, tak mi naopak vyhovovalo ze bylo mensi - clovek ho nemusi tak casto sklapet.

Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Westler - to jsi první, o kom vím, že mu ty atrapy zrcátek vyhovují..
Kdysi na Citroëna BX jsem si od sklenáře nechal vyříznout z vypouklého zrcadla z náklaďáku, v tom bylo vidět OK.
Kdysi na Citroëna BX jsem si od sklenáře nechal vyříznout z vypouklého zrcadla z náklaďáku, v tom bylo vidět OK.