podsvětlení ovládacích prvků na středním panelu
podsvětlení ovládacích prvků na středním panelu
až dnes jsem si uvědomil že když nasednu do auta tak předtím než zapnu klíčkem zapalování mi svítí podsvětlení přístrojů a podsvětlení u vypínače světel vlevo, ale podsvětlení středového panelu/topení nesvítí, to se rozsvítí až po zapnutí zapalování, je to tak normální?
Astra H Caravan Z16XER 2008; Astra F X16SZR 1997
OP COM
OP COM
- Reklama
Re: podsvětlení ovládacích prvků na středním panelu
Po otevření a uzavření dveří se rozsvítí přibližně na 20sec přístroje, prostřední panel (spínače, radio, topení), ovládání na volantu a SPZ. Po zapnutí klíčku zapalování svítí přístroje, panel vnějšího osvětlení a panel otvírání oken. Prostřední panel a ovládání na volantu je pak zhasnuto a rozsvítí se až po zapnutí vnějšího osvětlení spínačem nebo po přepnutí v poloze AUTO dle světelných podmínek. Po vypnutí klíčku zapalování svítí vnitřní osvětlení asi 30sec a panel otevření oken zhasne až po otevření dveří.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Re: podsvětlení ovládacích prvků na středním panelu
Jj, napsal jsem to v úvodním příspěvku nějak zmateně. Funguje to tak jak píšeš, mátlo mě že před nastartováním a vlastně i po nastartování, předtím než rozsvítím světla, nesvítí středový panel zatímco přístroje a panel osvětlení svítí
Astra H Caravan Z16XER 2008; Astra F X16SZR 1997
OP COM
OP COM