Rozšiřovací podložky
Rozšiřovací podložky
Ahoj, protože mám disky ET41 místo ET39 (17"), kola jsou o něco víc v podbězích, než má být. Ani to nevnímám, ale stejně se chci zeptat: má cenu to řešit? Jak široký bych potřeboval, aby se to srovnalo do originálu (širší rozhodně nechci)? Kolik to stojí?
Díky
Díky
- Reklama
Re: Rozšiřovací podložky
Najjednoduchší spôsob je zohnať si disky s originálnym ET a máš pokoj:) ale pokiaľ by si to chcel riešiť stačí si kúpiť podložky s hrúbkou 3mm a dostaneš sa z ET41 na ET39 avšak kolesá budú o 3mm vonku!! A dalšia vec pokiaľ viem tak najmenšie podložky aké sa dajú zohnať sú s hrúbkou 5mm takže ako si sám povedal netreba to ani radšej riešiť.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Díky za info, to jsem asi chtěl slyšet. Nad jinýma diskama přemejšlim, ale zase tyhle jentak nějaká Astra nemá, takže nevím, jestli to změnit nebo ne.
Je to fakt jen 2mm, resp. 4mm na obě kola? Je zajímavý, že je to na autě (trochu) vidět.
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
A sakra už som aj zabudol počítať:( Hlboko sa ospravedlňujem ale dúfam že sme sa pochopili:) Ja teraz idem dávať na svoju Astričku nové kolesá s menším ET a ešte aj vysúvať podložkou 5mm tak mám kvôli tomu riadne behačky lebo objednať nové kolesá, plus podložky plus dlhšie skrutky plus bývam na sídlisku čiže plus dlhšie bezpečnostné skrutky a kedže všetko objednávam od Vás z Čiech tak to troška dlhšie trvá ale za ušetrené to stojí:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- david.tomko
Záleží taky na šířce disku ze které se vše počítá. Osa 6,5" je jinde než osa 7" širokého disku, vztaženo k zálisucorsaczek píše:Je to fakt jen 2mm, resp. 4mm na obě kola? Je zajímavý, že je to na autě (trochu) vidět.
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Jsou to 7J. Akorát teď koukam, že originály na Háčko nemají jen ET 39, ale taky 35, pak už je teda rozdíl větší. Ale tim, že dávají 39, tak 41 řešit nebudu, ostatně můžeme mrknout na srazu, jestli jsou zalezlý nebo ne, já to vidím, ale asi jen proto, že vím, že tam nejsou ty 39ky 
Počítám teda, že kvůli o 2mm špatnýmu ET nebudou problémy s PČR případně na STK, nebo?

Počítám teda, že kvůli o 2mm špatnýmu ET nebudou problémy s PČR případně na STK, nebo?