Přehled kol Opel
Re: Přehled kol Opel
Ty kola z inzerce bazos.cz nemají s OPC nic společnýho, jsou to standardní 17", který se na Astře objevily už v roce 2004. Jsou krásně vidět na prvním setu fotek tehdy nové Astry a můžu se připojit k Milošovi s názorem, že podle mě na Háčku jsou to nejhezčí kola vůbec. Tady jedna historická fotka:
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
http://auto.idnes.cz/foto.asp?r=auto_te ... _testy_fdv
corsaczek:podivej na odkaz tam je Astra OPC a ty kola jsou uplne designove stejne s tim obrazkem co jsi vlozil ty... akorat rozdil ve velikosti
corsaczek:podivej na odkaz tam je Astra OPC a ty kola jsou uplne designove stejne s tim obrazkem co jsi vlozil ty... akorat rozdil ve velikosti
Opel Astra OPC
A ty se podívej na můj obrázek a uvidíš, že úplně stejný nejsou. Jsou jenom hodně podobný
Když sem psal, že nemají s OPC nic společnýho, tak sem nemyslel design, ale to, že tyhle kola se na OPC nedávají, dávají (dávaly) se na sériovou Astru a Zafiru. Jestli se nepletu, tak OPC mělo minimálně 18" a ty tvoje jsou příplatkový 19" (jak si ostatně psal výše). Na OPC ale tyhle 19" vypadají fakt úžasně!

Opravdu nejsou to samý. Chce to si zvětšit obrázek. Ty 17" mám na Zafiře a 19" viděl u Romana. Liší se tím, že 17" mají paprsky od středu po ráfek a u 19" tvoří paprsky jakoby trojúhelník. Navíc 19" mají více zabalený střed do středu vozu. OPC byly fakt 18 a 19".
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja vim ze OPC melo 18 nebo 19 ale me ty 17 prijdou stejny,ikdyz musim rict ze nazivo jsem nevidel a tak nevim jak presne jsou tam lomene ty paprsky atd ale jinak na obrazku mi to prijde fakt stejne...
Opel Astra OPC
Asi nemá cenu řešit to dál, jsou fakt hodně podobný, téměř stejný - hotovo, tečka 
A všechny, ať tyhle 17" nebo OPC, vypadají na Astrách a Zafirách skvěle - hotovo, tečka

A všechny, ať tyhle 17" nebo OPC, vypadají na Astrách a Zafirách skvěle - hotovo, tečka

- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
jj asi tak jak rikas..jelikož jsem je nevidel nazivo tak je možny že se mylim no...tak se tedy omlouvam..
Opel Astra OPC
Ahoj, jen když řešíte zde ty OPC kola, tak jsem našel na Aukru celkem pěkný repliky, někdo zde je dával i do inzerce, každopádně o nich uvažuju..
zde http://www.aukro.cz/item876517072_aluko ... _nove.html
zde http://www.aukro.cz/item876517072_aluko ... _nove.html
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
ja chtel prave taky repliky OPC kol ale jelikoz mam jen 4diry tak se blbe schání..nakonec jsem sehnal MAK Veleno v 18...
Opel Astra OPC
Ty repliky nevím nevím - už se tu o tom někde psalo, prý kvalita víc než špatná... Radši bych koukal na ebay po jetých, ale originálech.