Výstražný kontakt
Výstražný kontakt
ahoj klucí.
chci se zeptat, protože jsem nikde nenašel uspokojivou odpověď. jak přesně je udělán systém výstrahy opotřebených brzdových destiček na astře? na destičkách je kontakt, ale nevím jestli mám na autě tento systém aktivní, resp. vím, že k deskám nemám žádný kabel, který by byl zapojený na tento kontakt desky. je to alespoň na astře předpřipravené, jako že bych koupil ten kabel co se prodává jako příslušensví a zapojil ho?
díky za odpovědi.
chci se zeptat, protože jsem nikde nenašel uspokojivou odpověď. jak přesně je udělán systém výstrahy opotřebených brzdových destiček na astře? na destičkách je kontakt, ale nevím jestli mám na autě tento systém aktivní, resp. vím, že k deskám nemám žádný kabel, který by byl zapojený na tento kontakt desky. je to alespoň na astře předpřipravené, jako že bych koupil ten kabel co se prodává jako příslušensví a zapojil ho?
díky za odpovědi.
Opel Astra Caravan 2006, 1,7 CDTI, 74 kW
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výstražný kontakt
A na co Ti to bude? Cim menej elektroniky, kt. sa moze kazit, tym lepsie. Ja osobne to nemam, mam len pliesky na dostickach a ak zacnu suchat o kotuc, platnicky vymenim. Podla mna to staci....
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Je to lepšie tak ako píše Swabel 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Me by taky zajimalo co se musi dodelat, aby to chodilo.
Odpovedi, ze to vlastne nechci me nestaci

přesně takx-father píše:Me by taky zajimalo co se musi dodelat, aby to chodilo.

- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
Mne vo Velkom Mezirici (Opel Dobrovolny) povedali, ze od takejto indikacie brzdovych kotucov Opel opustil - ze vraj to nebolo spolahlive. Ja som to taktiez chcel, nakolko som to mal vo Vectre (a nezdalo sa mi to nespolahlive, ale budiz - opustili aj od budikov teploty chladiacej kapaliny ... a v J to uz zase je
).
Prajem pekny den.
Marian
Mne vo Velkom Mezirici (Opel Dobrovolny) povedali, ze od takejto indikacie brzdovych kotucov Opel opustil - ze vraj to nebolo spolahlive. Ja som to taktiez chcel, nakolko som to mal vo Vectre (a nezdalo sa mi to nespolahlive, ale budiz - opustili aj od budikov teploty chladiacej kapaliny ... a v J to uz zase je

Prajem pekny den.
Marian
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....

aha....znamená to, že na Háčkách tento systém není vůbec? potom nechápu, proč se destičky dělají s kontaktem.... 

- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
Su to original Opel desticky, alebo druhovyroba? Su to len na Opel Astra H, alebo aj na ine auta (napr. Vectra)?
Prajem pekny den
M.
Su to original Opel desticky, alebo druhovyroba? Su to len na Opel Astra H, alebo aj na ine auta (napr. Vectra)?
Prajem pekny den
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan

Zajimave, ja to na aute mam a ani jsem o tom nevedel - vsiml jsem si kabelu az pri prehazovani kol na letni. Kdyz jsem se na to ptal, tak mi v servisu rikali neco v tom smyslu, ze by to mely mit vsechny Astry, ale nevedeli od jakeho r.v.
btw: desky mam origo
2MrMarian: a bylo to taky u Dobrovolnyho

Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
byl by pro tebe problém ten kabel nafotit na svém Háčku a vyvěsit to tady?Westler píše:Zajimave, ja to na aute mam a ani jsem o tom nevedel - vsiml jsem si kabelu az pri prehazovani kol na letni. Kdyz jsem se na to ptal, tak mi v servisu rikali neco v tom smyslu, ze by to mely mit vsechny Astry, ale nevedeli od jakeho r.v.