přední světla
přední světla
Ahoj klucí, obracím se na vás s otázkou. Někdo mi někde na parkovišti prorazil přední pravé světlo tak že je díra v plastu docela hodně veliká. Jelikož mě čeká technická bojím se že s tímhle neprojdu. Dostal jsem nabídku na obě světla za hodně dobrý peníz ale problém je v tom že je to z auta co dotáhli z Anglie. Chtěl jsem se zeptat jestli je mezi těma světlama takový rozdíl nebo jestli to tam můžu dát. Popřípadě kdyby to tam šlo a nebyl s tím problém při demontáži světel je nutný sundat nárazník? Předem díky za odpověď. Pokud se tím už někdo zabýval.
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
- Reklama
Re: přední světla
s anglikama neprojdes na technicky a naraznik se sundava
http://www.opelmarket.cz/dily/svetlomet ... 0-252.html
http://www.opelmarket.cz/dily/svetlomet ... 0-252.html
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
hoj vojto,děkuji za odpověď a nabídku a musím říct že jsi mě nepotěšil
bohužel nemám tolik mincí na to abych kupoval jedno světlo za 3K
páč dát tam jedno nové a to druhé ne by vypadalo jako pěst na oko. Ještě otázka ze zafiry B tam dostanu nebo to je taky jiný druh světla?

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Mrkni na Sbazar nebo Bazos a mas tam svetel plno ,auta jsou tam na nahradni dily 

astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
tam jsem už koukal ale z 90% mi ani lidi nezvedají telefon
jako zatím ještě relativně čas
ale moc toho není

Rozesli mejly vice lidem a oni ti napisou .......ale je vikend tak nepocitej odpoved,mam zkusenost takovou ze ve vsedni den komunikujou hodne ... 

astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
a z té zafiry tam taky jdou nebo ne? já že bych obvolal i ty
podle mě to jsou stejné světla ne?

hoši vy mě strašíte
já měl za to že jsou stejné