steinmetz
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
steinmetz
mel bych dotaz na majitele a znalce GTC,jakej je rozdil v masce do roku 12/2006 a pak vyroba od01/2007-az po soucasnost..jedna se mi o to ze uz jsem narazil na masku steinmetz ale rozdil je v cene ta do roku 12/2006 stoji 180 euro a ta druha od roku 2007 stoji 245 euro a tak bych rad vedel jakej je mezi nimi rozdil zdali uchyty atd,na nic jsem nikde neprisel radeji bych koupil tu levnejsi,ale mam rok 2008 a nevim zda by mi tam pasovala jelikoz vsude je to popasny nemecky a nerad bych objednal neco spatne..diky
Opel Astra OPC
- Reklama
Re: steinmetz
Já budu kupovat tuto: http://www.tuningnews.net/photo_preview ... -twin-top/
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Dobra otazka co tam moze byt za rozdiel. Pred faceliftom boli masky na GTC v klasika H-ckovom style (vodorovne lamely). Po FL v 2007 tam zacali davat mriezkovane masky. Tvar naraznika ani svetiel sa nemenil tak jedine ze by bol rozdiel v uchyteni masky k narazniku. Ja mam na spodku masky 6 plastovych zapadiek a hore 3 sroby. Idealne by bolo keby niekto mal rozobratu tu starsiu masku na GTC.
....neskor ma napadlo ci ta mriezkovana maska sa nahodou nedavala len k vybave "sport" - potom je to uz uplne domotane. V kazdom pripade myslim ze Steinmetz maska je uplny TOP zo vsetkych moznosti. Velmi pekna je aj OPC ale len v kombinacii vcelieho plastu aj v stredovej casti naraznika - na druhu stranu sestuholniky ma uz kdejake GTI. Mriezku pouziva z tych znamejsich len Renault na RS modeloch
....neskor ma napadlo ci ta mriezkovana maska sa nahodou nedavala len k vybave "sport" - potom je to uz uplne domotane. V kazdom pripade myslim ze Steinmetz maska je uplny TOP zo vsetkych moznosti. Velmi pekna je aj OPC ale len v kombinacii vcelieho plastu aj v stredovej casti naraznika - na druhu stranu sestuholniky ma uz kdejake GTI. Mriezku pouziva z tych znamejsich len Renault na RS modeloch
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Podle mě je rozdíl jen v mřížce. Já měl starou masku a dole taky šest úchytů. Nahoře čtyři špunty, ale když jsem tam dal VXR masku, úchyty byly jen tři, tak jedna byla zaslepená...
neřeš ročník pokud to je na gtc tak pasovat bude
ale mohl by jsi ukázat jakou masku máš vyhlídnutou 

- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
mam vyhlidnuto klasickej steinmetz,ale nejdriv jsem se msuel poradit zda nebude vadit jakou koupim jelikoz jsou dve ceny...Samothe píše:neřeš ročník pokud to je na gtc tak pasovat budeale mohl by jsi ukázat jakou masku máš vyhlídnutou
Opel Astra OPC
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
moje zkusenost je takova ze puvodni moje maska ma pricky i svisle a uchyty nahore jen na tri srouby a dole zacvaky do narazniku,ted mam na aute masku pred faceliftem co ma pricky jen vodorovne a nahore uchytyt na 4 srouby a zacvaky do narazniku stejny jako maska faceliftovana tudiz to znamena podle me jedine ze se to lisi jen v tom jednom sroubu co je navic nahore masky,nic vic co jsem poznal..
Opel Astra OPC