Hodiny
- Vendelín
- Kontaktovat uživatele:
Hodiny
Ahoj lidi, koupil jsem si Astru a vše bez problému, jen jsem si před týdnem nějak přešteloval hodiny a nevím jak je nastavit zpět. Moc díky za pomoc.
Opel Astra Caravan H 1.7 CDTi 16V Z17DTH 74Kw černá-metal (2006)
- Reklama
Re: Hodiny
Ahoj,
Pokud myslis hodiny v palubnim computeru tak tlacitko "settings" a tam to najdes.
Pokud myslis hodiny v palubnim computeru tak tlacitko "settings" a tam to najdes.
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- Vendelín
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, žádné "settings" jsem v ovládaní nenašel, mám ve voze rádio CD30 s velkým displejem.
- DeepThroat
Kamaráde co takhle kouknout na palubní desku a obhlídnout si tlačítka co na nich je napsané 

[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Pozri si navod na obsluhu a tam to najdes. Ja som to hladal v nemeckom jazyku a nasiel a aj pochopil. Treba pouzivat aj manual.Vendelín píše:Ahoj lidi, koupil jsem si Astru a vše bez problému, jen jsem si před týdnem nějak přešteloval hodiny a nevím jak je nastavit zpět. Moc díky za pomoc.
OPEL ASTRA H 1.6 16v caravan
- Vendelín
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, chci se omluvit všem co se mnou ztráceli čas. Ano ve vozidle tlačítko "settings" opravdu je, je dokonce tak velké, že nevím jak jsem těch 5cm mohl přehlídnout. Našel jsem ho až poté co jsem si přesedl na sedadlo spolujezdce. Takže ještě jednou sorry a příště se budu líp dívat než tvrdit opak. Přeji všem spoustu zdravých kilometrů.
- DeepThroat
V poho,kdo se neptá nic neví.
Jen pro pobavení.
Čekal jsem jednouc na moji manželku a na parkovišti bylo asi 15 aut z toho 14 různých škodovek a 1 naše Háčko.
Manželka vylezla ze školy a postavila se asi 10metrů od našeho auta ,a představte si že jsem musel troubit aby si mně všimla jak mně hledala.
Nechápu jak nemohla najít tak krásné auto mezi škodulemi
Jen pro pobavení.
Čekal jsem jednouc na moji manželku a na parkovišti bylo asi 15 aut z toho 14 různých škodovek a 1 naše Háčko.
Manželka vylezla ze školy a postavila se asi 10metrů od našeho auta ,a představte si že jsem musel troubit aby si mně všimla jak mně hledala.
Nechápu jak nemohla najít tak krásné auto mezi škodulemi

[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je dobrý!!!To by mě taky naštvalo