parking light

Od klimatizace až po xenony
martini

Re: parking light

Příspěvek od martini »

Taaak a pravě jsem se vratil z venku a žarovky jsem nevyměnil očihnul jsem sundal ten kryt strčil ruku a řeknu to je teda přistup no je to celkem dost u kraje ta parkovačka blbě se da na ni dostat teď je u prostřed ta halogenka radši jsem to přerušil a zeptam se jak to vyndavate, někdo z vas, jak tam ta objimka s tou parkovačkou drži nějak nacvakla jak se vytahne?nějak odjisti?neda se to skoro uchopit, tu halogenku davate ven? dik za radu jsem radši opatrny aby mi tam nějaky kablik nezustal v ruce :?
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Reklama

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

dělal si to z podběhu kola?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
martini

Příspěvek od martini »

joo z podběhu otevřel jsem tu krytku plastovou pak sundal tu gumovou krytku ale jak jsem psal je to dost vzadu, ruku tam strčim ale jak vytahnout tu objimku s tou parkovačkou leda vytahnout i tu dalkovou a potom až tam tu, jak tam drži hmmmmmm neni možny ;)
Mazety

Příspěvek od Mazety »

dělá se to z motorovýho prostoru, sundáš krytku a zatáhneš za objímku žáročky, nikam netočíš-jen táhneš, je tam sice málo místa, ale jde to
EX Opel Astra H caravan
martini

Příspěvek od martini »

tak zitra se na to podivam i v přiručkach co jsem si tady stahl pišou že z podběhu :?
Maximus66

Příspěvek od Maximus66 »

Ja jsem to resil tak, ze jsem zajel ke kamradovi a zvedli jsme to na zvedaku a slo to krasne :D :lol: :lol:
martini

Příspěvek od martini »

tak dalši možnost akorat si nedovedu představit jak to ten zvedak ulehčuje............ :ugeek:
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

Když jsem měnil parkovačku na modro,tak jsem to měnil taky z motorového prostoru!
Maximus66

Příspěvek od Maximus66 »

Podbeh mas na zvedaku v urovni oci, pri pouziti lampy je tam krasne videt a i pristup je celkem v pohode, ja takhle vymenil komplet zarovky v prednich svetlech ;)
martini

Příspěvek od martini »

źdar chlapi už jsem asi trapnej ale zase nic z motorovyho prostoru ee tak jsem stim bojoval přes tu diru v podběhu měl jsem vytahnutou itu halogenku dalkovou ta jde v poho v protisměru hodinovych ručiček a neni problem ale ta mala mrcha parkovaci nejde, prostě se neda uchopit, je to tam nastrčene asi až na doraz a rukou mohu potahovat tak akorat za dratky a nejde, dal už to spliva s tim okolnějškem neuchopim to,tak že mne tak napadlo že si udělam takovy elko s plastu -hokejku-zatlačim ze vnitř na tu žarovičku přes diru po vytaženy halogence, a mnělo by se to posunout jesli to neni teda zajištěny pootočenim nebo nějakym zacvaknutim................a nebo u opla kolik by to stalo a udělali by to na počkani? Jinak kdo jste to udělali tak jste borci je to hnus :x asi tak noo
Odpovědět