Podložky pod SPZ www.opel-astra-H.cz
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podložky pod SPZ www.opel-astra-H.cz
Někdo si u mě objednával podložky pod SPZ přes email a odepisoval jsem mu ale odpověd žádná! Nějaký Miroslav Grajciar ze Zlína! ozvěte se pane!
Mám nějaký úpravy v doručování !Zrušil jsem zasílání na dobírku!
Mám nějaký úpravy v doručování !Zrušil jsem zasílání na dobírku!
- Reklama
Tak uz i ja je mam, jen skoda ze ten predni naraznik neni rovny pac ta podlozka na nem vypada neprirozene, nejak to poresim na jare asi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jen dotázek a prosba ?? Šla by prosím dobírka ?? Moc děkuji . Donpietro
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pošlu donpietrovi a couddymu a zbydou mi poslední čtyři páry!
Další objednávat nebudu!
Takže objednávejte dokud jsou!!
Další objednávat nebudu!
Takže objednávejte dokud jsou!!
Ahoj Otone , podložky dorazily ok. Jak bude šance , tak zahodím Štajgrácký a dám Klubovky.
Díky a měj se.Donpietro
Díky a měj se.Donpietro
Podložky dneska dorazily a vypadají suprovně, už se těším až je vyměním za ty křápy, co tam mám teď.
Díky moc Otone!
Díky moc Otone!
Vyborne panove jen tak dal, at je nas brzy tolik co clenu www.astra-g.cz (no to bude trvat trosku dyl asi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Otiku kolik ti jich jeste zbylo? Za tyden budu mit pravdepodobne cestu do Brna tak bych nejake od tebe mohl prevzit a rozsirit osvetu i na sever Cech
Miloši jestli tam pojedeš,tak mi vezmi taky,ještě jsem nebyl schopnej sundat autobazar Díky.milosh píše:Otiku kolik ti jich jeste zbylo? Za tyden budu mit pravdepodobne cestu do Brna tak bych nejake od tebe mohl prevzit a rozsirit osvetu i na sever Cech
Opel Astra H,1,6 Twinport 77Kw,r.v.2004,