Holící strojek
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Holící strojek
Planžetový, nebo frázkový - co by jste doporučili, zkušennosti?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
Re: Holící strojek
ježíšek mi nadělil tenhle a jsem s ním spokojenější než s planžetovým 

Kdysi mne v Německu přesvědčili na Brauna. Že prý jsou planžety lepší na citlivou pleť.. Holení mne s ním nějak nešlo. Nakonec jsem si koupil předchůdce toho co doporučuje Samothe a jsem spokojený..
Mám oba druhy a planžetový leží v šuplíku,jednoznačně ten druhý 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
já můžu za sebe jen tolik, že jsem kdysi měl Brauna s dávkovačem nějaký vodičky na citlivou pleť, prý strašná novinka a tak...
vydržel mi 2 roky a pak se spálila el. "deska" a oprava by stála jako nový...
takže od té doby klasika gilete a jsem spokojenej
ale třeba mě to zase chytne a vyzkouším pro změnu philipse
vydržel mi 2 roky a pak se spálila el. "deska" a oprava by stála jako nový...
takže od té doby klasika gilete a jsem spokojenej

- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Mně zaujal BRAUN Series 3-390 CC , ale kouknu se po nějakýmtom Philipsu... pročtu recenze,ale asi dám na vaše názory..... 

Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Nej je klasickej ziletkovej jak pise dogee, ja sem teda mladej tak nemam tak "zoceleny" vousy jako vy kmeti
ale jednoznacne nejradsi se oholim manualni klasikou 

Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Oťasi buď za drsňáka a nehol se
Ne, teď vážně. leta jsem měl planžetovýho Brauna a byl jsem nadmíru spokojenej. Až tak, že když jsme prodřel planžetu, koupil jsem novou. Po 10ti letech jsem došel k bodu, kdy nedbalá elegance, pohodlnost nebo jak se tomu ještě říká, byla silnější a neholím do hladka
Měl jsem možnost vyzkoušet i Philipse jak je uveden v odkazu výš a byl super. Kdybych se tedy měl zase začít holit do hladka, jdu do něj. Planžeta je i pomalejší.....

Ne, teď vážně. leta jsem měl planžetovýho Brauna a byl jsem nadmíru spokojenej. Až tak, že když jsme prodřel planžetu, koupil jsem novou. Po 10ti letech jsem došel k bodu, kdy nedbalá elegance, pohodlnost nebo jak se tomu ještě říká, byla silnější a neholím do hladka

Měl jsem možnost vyzkoušet i Philipse jak je uveden v odkazu výš a byl super. Kdybych se tedy měl zase začít holit do hladka, jdu do něj. Planžeta je i pomalejší.....
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
O.K.... Pavle dík...
já se právě doteď taky nechával na strniště a holil se až když jsem se mohl udrbat na krku, protože mě žiletka nebaví, tak chci zkusit něco jinýho.

já se právě doteď taky nechával na strniště a holil se až když jsem se mohl udrbat na krku, protože mě žiletka nebaví, tak chci zkusit něco jinýho.
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi zkusím toto http://www.holici-strojky.com/?page=sho ... 3194acc5b0 suché i mokré holení.
Váš názor?
Váš názor?
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici