Vybíjanie batérie- Zafira B
Vybíjanie batérie- Zafira B
Vážení priatelia, mám opel zafiru 1.7cdti r.v. 2009. Kúpil som dvojročnú ľahko nabúranú do zadného lavého blatníka. Pred 2 mesiacmi som zrazu nemohol naštartovať, vybylo mi batériu. Po nabití 2-3 dni zase vybytá. Kúpil som novú 74kw a to isté sa opakuje. niečo mi vybýja betériu. Mechanik ktorý mi meria odber elektricky pri zamknutom aute tvrdí, že nieje vysoká. Batériu pravdepodobne vybýja niečo keď je auto odstavené a uzamknuté. Asi by bolo treba monitorovať spotrebu dlhšiu dobu 24 hodín. Čo by to mohlo byť? Máte s tým niaké skúsenosti? Som z okresu Púchov, poznáte niakého experta z Moravy ktorý by to vedel zistiť a venuje sa takejto elektronike-takýmto závadám? Ďakujem.
- Reklama
Re: Vybíjanie batérie- Zafira B
Úplně stejný problém jsem řešil před rokem na své zafiře, repasoval jsem alternator - zbyteečně ....i kdyz kontrolka dobijeni nesvitila, auto se tvarilo, ze dobiji, pri roznuti svetel vse fungovalo, vypl jsem, rano jsem prisel a auto po tme.... vymenil jsem baterii a za tyden to same....
jakoby neco vybijelo baterii, ale problem byl v tom, ze se malo dobijela....na alternatoru bylo 14,5 V ale na baterii 13,9...nekdy 13,2 V... nakonec byl problem v zalisovani tlustych kabelu u baterie jak hnedy, tak cerveny kabel jsem odrezal, provrtal svorku a propájel jsem klempířskou pájkou. Udělal jsem lepší spoj než lisováním. A bylo po problemu.
Navedlo mne na to to, ze se svorky lehce zahrivaly a meli prechodovy odpor s ubytkem cca 0,8V coz stacilo na nedobijeni baterie. Kontrolka dobijeni nesvitila. Chce to voltmetr, šikovneho elektrikáře a trošku trpělivosti.
jakoby neco vybijelo baterii, ale problem byl v tom, ze se malo dobijela....na alternatoru bylo 14,5 V ale na baterii 13,9...nekdy 13,2 V... nakonec byl problem v zalisovani tlustych kabelu u baterie jak hnedy, tak cerveny kabel jsem odrezal, provrtal svorku a propájel jsem klempířskou pájkou. Udělal jsem lepší spoj než lisováním. A bylo po problemu.
Navedlo mne na to to, ze se svorky lehce zahrivaly a meli prechodovy odpor s ubytkem cca 0,8V coz stacilo na nedobijeni baterie. Kontrolka dobijeni nesvitila. Chce to voltmetr, šikovneho elektrikáře a trošku trpělivosti.