Právě je 17 črc 2019, 08:45





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 130 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Aux IN / Line IN PRE CD70 a DVD90
PříspěvekNapsal: 04 bře 2012, 20:55 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 02 kvě 2008, 21:03
Příspěvky: 6118
Bydliště: Ústecko
Mam CD70, objednal jsem od Vojty kabel pro AUX, ale nemam jej vzadu na radiu kam zapojit, nemate nekdo foto? Pripadne zda se to zapojuje vevnitr v radiu at se poucim? Dikes


Nahoru
 Profil  
 

 Předmět příspěvku: Re: Aux IN / Line IN PRE CD70 a DVD90
PříspěvekNapsal: 26 dub 2012, 09:25 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 02 kvě 2008, 21:03
Příspěvky: 6118
Bydliště: Ústecko
:cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Aux IN / Line IN PRE CD70 a DVD90
PříspěvekNapsal: 27 dub 2012, 10:41 
Offline

Registrován: 02 říj 2009, 13:41
Příspěvky: 1285
Bydliště: Ústí nad Labem
Třeba to vyčteš tady: http://images.google.cz/imgres?imgurl=http://www.letscommunicate.co.uk/carputer/images/album/thecar/vectracxp/slides/pinouts2.jpg&imgrefurl=http://www.vectra-c.com/forum/showthread.php%3Ft%3D58310&usg=__JAPx2tX4f7gmv3TkktAfODEXNXc=&h=563&w=640&sz=212&hl=cs&start=121&um=1&itbs=1&tbnid=FQxM5coXm5EJbM:&tbnh=121&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dcd70%2Bschema%26ndsp%3D18%26hl%3Dcs%26lr%3D%26sa%3DN%26start%3D108%26um%3D1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Aux IN / Line IN PRE CD70 a DVD90
PříspěvekNapsal: 27 dub 2012, 11:14 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 02 kvě 2008, 21:03
Příspěvky: 6118
Bydliště: Ústecko
Dik, ale ja nejsem takovej bastlir jako ty abych se v tom extra hrabal, mam kabel tak jsem mel za to ze ho proste prdnu do prislusnyho konektoru a pojede to ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Aux IN / Line IN PRE CD70 a DVD90
PříspěvekNapsal: 27 dub 2012, 13:02 
Offline

Registrován: 02 říj 2009, 13:41
Příspěvky: 1285
Bydliště: Ústí nad Labem
No vždyť je to popsaný a vyfocený na 3 fotce. Mělo by to jít přidat do toho velkýho konektoru, kterej je nacvaknutej zezadu na rádiu. Stav se, zkusíme to 8-)

When CD70Navi MJ08 and DVD90 MJ08 there are the following assignment for AUX IN:
Pin 24: AUX IN signal links
Pin 25: right signal AUX IN
Pin 18: Reference mass AUX IN (alebo pouzit PIN 19)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Aux IN / Line IN PRE CD70 a DVD90
PříspěvekNapsal: 01 srp 2012, 09:38 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 02 kvě 2008, 21:03
Příspěvky: 6118
Bydliště: Ústecko
Prehlidnul jsem fotku, mel jsem za to ze se to dava do radia a ono ne :) Takze zkusim jak bude cas.
To ale bude nutne sundat loketku ne?

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Aux IN / Line IN PRE CD70 a DVD90
PříspěvekNapsal: 01 srp 2012, 20:45 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 14 čer 2009, 02:14
Příspěvky: 2166
Bydliště: Tvrdošín - SR
Ak nemas originalnu, tak ano.

_________________
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Aux IN / Line IN PRE CD70 a DVD90
PříspěvekNapsal: 01 srp 2012, 21:02 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 02 kvě 2008, 21:03
Příspěvky: 6118
Bydliště: Ústecko
Mam original, takze jen plast dolu a je to?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Aux IN / Line IN PRE CD70 a DVD90
PříspěvekNapsal: 01 srp 2012, 21:04 
Offline

Registrován: 17 bře 2011, 23:03
Příspěvky: 2966
jasný, konektor tam je omotanej papírovou páskou (teda pokud tam je)

_________________
GTC 2.0T OPC line 2


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Aux IN / Line IN PRE CD70 a DVD90
PříspěvekNapsal: 20 srp 2012, 19:18 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 02 kvě 2008, 21:03
Příspěvky: 6118
Bydliště: Ústecko
Tak jsem to rozdelal a pri prvnim ohledani kabel nikde, je mozny ze je soupnuty az nekde dole nebo by mel byt viditelny hned pokud tam je? Diky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 130 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  




Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz