Dotaz na normu Euro
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz na normu Euro
Zdar lidi, mám v tom trochu zmatek, ale může mi někdo říct, jak je to s mym motorem a normou Euro? Nemám teď u sebe velkej techničák, tak se ptám vás. Je pravda, že auta od roku 2006 musela plnit Euro IV? Tzn. když mám Z19DT bez DPF, ale výroba konec roku 2006, plnim Euro IV? Sorry, jestli to už tady bylo, ale nenašel jsem to tu. Díky za vyjasnění.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- Reklama
Re: Dotaz na normu Euro
Pokud kód motoru začíná na Z, pak plní EURO4, viz http://www.opel-infos.de/motoren/mcode.html
Ano z19dt je euro IV,Ale ani ked ma 1.9 cdti DPF tak neplni normu euro V-teda oficialne nie.
Škoda Octavia III kombi 1.8 Tsi 4x4 DSG
EX:Astra H Caravan 1.9 CDTI,Z19DTH,2008
EX:Astra H Caravan 1.9 CDTI,Z19DTH,2008
Jaktože neplní V s DPF? Co je to za blbost? To jako jezdím a vypaluju DPF jak idiot a v papírech mám oficiálně euro IV? Idu pro rozbrusku.. 

V TP mám napsáno směrnice EHS/ES č.: 2003/76B všude v internetových tabulkách je napsáno, že to je kategorie Euro IV a vyšší..a jestli to je nebo není vyšší nějak nemůžu dohledat..takhle to může být i čtyřka i pětka nebo ne?
Vypaluj dál, at to nemusíme dýchat. 

BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Oficialne to plni normu Euro IV protoze tenkrat zadna Euro V jeste nebyla
ale neoficialne je klidne mozny ze to plni Euro V. Ja bych to neresil, protoze diesel s filtrem je zdravejsi nez primovstrikovej benzin bez filtru
a ruku na srdce. Kdo chce psa bit, hul si najde. Proto ty veci o dieselu. U 1,9 nejsou ty filtry tak problemovy a halvne dnes se da za cenu odstraneni filtru nechat filtr renovovat 

Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006