Ne, naprosto te chapu, ale ja uz dospel do faze kdy mi je lito to mejt casteji jak 1x za mesic...
  Ne, naprosto te chapu, ale ja uz dospel do faze kdy mi je lito to mejt casteji jak 1x za mesic...Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Zralok: Na to ze bila nemusi byt jen bila se da zvyknout  Ne, naprosto te chapu, ale ja uz dospel do faze kdy mi je lito to mejt casteji jak 1x za mesic...
  Ne, naprosto te chapu, ale ja uz dospel do faze kdy mi je lito to mejt casteji jak 1x za mesic...

Ne, naprosto te chapu, ale ja uz dospel do faze kdy mi je lito to mejt casteji jak 1x za mesic...Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

- Reklama
Ono naozaj v tomto období nemá veľmi zmysel auto umývaťzralok píše:Samothe

nee, ale měl sem pracovní boty (tj. boty které už nenosím bo sou v řiti)
a ty boty prostě nejsou na zimutakže jak sem furt wapkoval tak mi to nateklo do bot a potom sem furt skákal kolem auta a promrzly ještě víc! ale už se nato vykašlu, příště wapka šplíchy šplích a jedu domů! Víte jak sem byl nasranej, když sem dojel domů a zjistil jsem, že už je to zase zasraný!?
PS: ono když už deš dát nakup do auta, a maš zasranou ruku a potom deš sednout do auta a maš zase zasranou ruku už o něčem vypovídá:D ale dneska sem viděl bílýho bavoráka a bílej rozhodně nebylnechápu jak to někdo muže nechat
ja bych se zbláznil
 ja som bol minulý týždeň umyť obe autá, Zafira ešte ako tak vyzerá a Cruze už na druhý deň bol zadrbaný ako deň predtým, tmavošedá farba vyzerala skôr ako hnedá, viď foto:
  ja som bol minulý týždeň umyť obe autá, Zafira ešte ako tak vyzerá a Cruze už na druhý deň bol zadrbaný ako deň predtým, tmavošedá farba vyzerala skôr ako hnedá, viď foto:Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi (125 kW) Automat 
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)

Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
Vymenený olej a filtre....na budúci týžden sa chystáme na Janner Rally do Freistadtu ,tak ešte musím auto povysávať...umývať nehrozí  

HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Dnes návrat z Paříže.Naše Český Vánoce jsou pro mě nej,ale Vánoční Paříž fakt mazec,Champs Elyséés,Vítěznej oblouk,Eiffelovka,večer něco úžasnýho,moc pěkný zážitek 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

byl jsi vozem? kde jste byli ubytovani? az nam deti povyrostou mam v planu podobny tripy  

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

No vozem jsem byl,ale tím velkým pracovním,takže ubytování gratis 

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

- destroyer_svk
Bol som v Trnave pred nemenovanym obchodnym centrom a ...  

Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look   
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX

VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
No ja dneska byl na parkovišti a parkoviště volné (viz obrazek nademnou) a normalně ženská v oplu musela parkovat s pomocí své dcery jinak by se netrefila mezi čáry.. nechápal jsem a chudák oplík strašně to vytáčela než se rozjela hroznej způsob fuj tajbl !

Dnes jedu na noční, takže doufám, že až se vrátím k Astřičce a ta bude v pořádku. Asi si ji pravidelně budu jezdit kontrolovat, aby jí nějakej podnapilej ňouma neublížil 

To se ti nedivím! Tak snad se jí nic nestane, já naštěstí na ní vidím z okna takže jí mužu kontrolovat!