Osvetlenie interier
Osvetlenie interier
Zdravim.uz asi tyzden som majitel astra caravan 1.9cdti.Chcel by som sa opytat na osvetlenie lebo mi nefunguje pri otvoreni auta.rozobral som osvetlenie a chybala ziarovka,len ked som ju tam dal stale svietila,mozte mi poradit kde bude chyba?
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Osvetlenie interier
Prezrel si poistky?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- vojtavojta
Mela by to byt pojistka c.13 v motorovem prostoru.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
keby to bola poistka by asi nesvietilo vobec si myslim ci nie?neviem no ale mozem pozriet..lebo napatie tam je.
To spíš vypadá spínač na nějakejch dveřích, jinak by pořád nesvítila......
no musim to pozriet.v ktorej casti mam hladat..auto mam tyzden este som sa nerozkukal 

No to se přiznám, že nevím. Požádej o radu člena RomanK, určitě Ti poradí. Jestli můžeš, raději mu zavolej, emailů má od nás členů tolik, že to nestíhá vyřizovat 

ok dikecko...nakolko som novy clen musim sa rozkukat trocha 

nebyla tvoje astra náhodou bouraná (airbagy aktivovány)? pak by to vysvětlovalo to stále svícení v interiéru...
Opel Astra Caravan 2006, 1,7 CDTI, 74 kW
- Georgeisin
Měl jsem to samé, takže jsem vymontoval žárovky vpředu a v kufru. Pak jsem to měl u RomanaK a ten to za chvíli zprovoznil. Nebyl jsem u toho a ani jsem se ho neptal, čím to bylo, asi nějaké prkotina.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW