Nafoukání kol (nekvalitni stojany)
-
Nafoukání kol (nekvalitni stojany)
Zdravim, nevite o nejakem kvalitim "vzduchu" na nafoukani kol v severni Praze u benzinky?? Vetsina benzinek ma stojany v zalostnem stavu. Diky
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nafoukání kol (nekvalitni stojany)
Ono všude je dost tragedie, ať jedeš dofouknou jakykoliv povoz:) Mám zkušenost že ty lepší benzínky mají vzduch v zásadě v pořád ale i tam jsem jsem se spálil, OMV, Shell, tam jim to většinou šlape na 90% u ostatních není zaručeno:) mobilní kompík vozím sebou ale je na přifouknutí kol nebo matraček a nesmyslů na vodu:) Na severu tam něco najdeš, stanic je tam docela dost.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
Nejlépe vzít klasickou ruční pumpu (klidně za stovku z Lidlu) a klasickej mechanickej manometr. Pokud nemáš kolo úplně prázdný tak to tolik času nezabere a přesnost nafoukání bude bezkonkurenční.
A čo tak kompresor z Tesco? Stálo to 300 korún a ide mi už asi 4 roky
Je na ňom aj manometer
Zásuvku máš stále po ruke, takže nemôže byť problém. Aj keď teraz ho už nepoužívam veľmi, lebo mám v aute vstavaný kompresor 

Opel Zafira B 2007 1.9 CDTI Z19DTH 150 koníkov,chipnutá na 176koní/ 387Nm
Opel Zafira A 1999 1.8 125 koní
Ešte lepšie mať v práci dusík a manometer každoročne kalibrovaný

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
...á pán je labužník 

HAHA SI MA ROZOSMIAL
:lol:Neviem k čomu by bolo mať PRESNE nafúkané kolesá, keď napríklad zadné môžem mať od 2,7 do 3,1 Bar
A samozrejme vplyvom počasia a teploty sa tlak mení.

Opel Zafira B 2007 1.9 CDTI Z19DTH 150 koníkov,chipnutá na 176koní/ 387Nm
...bavíme se o foukání studených kol, ne ? Tak je to aspoň napsaný v příručce k autu. Navíc nevím co mi brání, pokud vím že budu mít plně obsazený auto na delší štreku, přifouknout. Já to tak běžně dělám.
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
třeba proto,aby alespon na jedné nápravě byly stejné tlaky,jinak to nerovnoměrně sjedeš a i jízdní vlastnosti jsou jiné,jen ne dobré...další důvod je třeba jízda po okruhu,kde se pak tlak upouští,když to ohřeješ..fanuc píše:HAHA SI MA ROZOSMIAL:lol:Neviem k čomu by bolo mať PRESNE nafúkané kolesá, keď napríklad zadné môžem mať od 2,7 do 3,1 Bar
A samozrejme vplyvom počasia a teploty sa tlak mení.
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
A proč proboha tak složitě?? Mě je jedno kde foukám, jen si talk kontroluju ručním manometrem, kterej mám pořád v autě. Nevím jestli a jak je přesnej ale, když se budu podle něj řídit, tak určitě kola na nápravě budou mít stejný tlak