Mazzi: Každej píše něco jinýho. Jak si poznal ten rozdíl? Já když sem tam nalil tenhle utrajch, tak sem měl akorát větší spotřebu Ale to sem tomu asi víc dával
Každopádně u sousedů se benzín pohybuje na jiné úrovni kvality - Ale Slovensko tam nepatří Stačilo, když sem četl porovníní Shell V-Power tady a v Něměcku
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen... OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
JJ o nafte, v kvalite benzinu velke rozdiely nie su.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
Tuto temu by som premenoval na kvalita benzinu a nafty
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
Ten test je uz pekne stary a kazdy iny clanok sa na neho odvolava. Celkovo by bolo zaujimave keby spravili podbony este raz, ale mohli by z kazdej znacky zobrat viac pump.
Mimochodom kolega z prace mi povedal o jednej Benzine na Kolbenovej ulici v Prahe, kde maju lacne paliva. Zasiel som tam a natankoval Vervu Diesel, uz mam 4 nadrz a zda sa mi ze spotreba je tak o 1-2 deci mensia, ale chcem to testovat dlhsi cas a potom sa ukaze. Kazdopadne, vcera som tam tankoval Vervu Diesel za 34,50kc. Pritom na vedlajsej ceste bola Shell kde obycajna nafta vysla na 35,30kc, na Juznej spojke stala 35,50kc.
Poznate tuto pumpu? Nechapem preco je tam to palivo take lacne...