Tak mi volali ze servisu (teda já volal jim), že to nakonec není tak zlý. Že to bylen EGR ventil, který vyměnili a že mají u mě 7300,- Budu doufat, že je to skutečně ten ventil, protože ze zkušenosti vím, že tyto autorizovaný servisy opravují stylem pokus - omyl a zákazník to pěkně všechno platí.
Buď uplně v poho Jenda filtr pevných částic se dá v pohodě odstranit... V bystřici nad pernštejenm firma fapoff to dělá a ají za docela solidní peníze a dělají to na počkání. Mají docela solidní reference na netu tak snad tomu rozumí.
nazdar chlapi
zafiru mam uz rok, ale som este nezbadal ze by sa mi cistil filter-odlucovac, ziadne vyblikanie chyby motora, ziadna kontrolka zhavenia - nic, ziadny hrkot motora, nevsimol som si nic, ani dokonca ze by zafira isla iba 40km rychl. - cize nic
od kupi mam uz najazdenych viac ako 15000km
?
vdaka
Spozorujes to len podla vacsej aktualnej spotreby a podla zvyseneo hluku motora.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
Když už začne blikat kontrolka, tak je filtr naprosto plný a je bezpodmínečně nutné aby proběhlo vypálení. Tak je to napsaný i v příručce k autu. Jinak já zaznamenal vypalování poprvé až v zimě, jak byly ty velké mrazy. Samozřejmě se to začalo vypalovat v tu nejdebilnější dobu, když jsem coural po městě a musel několikrát vypnout motor
Kontrolky blikaju a svietia len pri starsich softoch v ECU.
Tkaze kto ma novsi, ziadna kontrolka pri regeneracii nesvieti.
Kto ma starsi soft, svieti...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK